Névtelen-12Manapság egyre több és több csökkentett szénhidráttartalmú, úgynevezett „LowCarb” termékkel, és kiváltképpen lisztkeverékekkel találkozhatunk az interneten és a boltokban, melyeket fogyókúrához, diétához, diabetikus étkezés megvalósításához ajánlanak nekünk, ám ezek a termékek nemcsak felhasználási területeiket illetően, hanem összetevőikben is nagyban különböznek egymástól.A különböző mértékben csökkentett szénhidráttartalmú Dia-Wellness lisztkeverékekben lévő élelmi rostok biztosítják az optimális felszívódást. A Dia-Wellness lisztkeverékek fontos élettani hatását kifejtő alkotóeleme a nanotechnológiával gyártott kukoricarost, amely a vékonybélben nem szívódik fel, hanem a vastagbélbe kerülve fejti ki jótékony hatását.

A rostok a vastagbélben erjedve bomlanak, de innen már nem képesek az emberi szövetekbe felszívódni. Bomlástermékük viszont táptalaj a vastagbélben élő hasznos baktériumoknak (prebiotikumoknak), amelyek szaporodása támogatja (erősíti) az immunrendszert, másrészt segíti az emésztést, szinten tartja (beállítja) az optimális bélflórát.

Magas élelmi rosttartalmuk mellett tehát jelentős a prebiotikus rosttartalmuk is, így összetételüknek köszönhetően biztosítják a szénhidrát-, fehérje- és zsírbevitel megfelelő arányát.

A Dia-Wellness szénhidrátcsökkentett lisztkeverékek összetételüknél fogva nemcsak a szénhidrátszegény étkezést teszik lehetővé, hanem magas rosttartalmuknak köszönhetően nagyban hozzájárulnak az egészséges, vagy akár a fogyókúrás étkezés megvalósításához.

A Dia-Wellness szénhidrátszegény lisztkeverékekből készült termékek fogyasztásával biztosíthatjuk a megfelelő mennyiségű napi rost bevitelt (ami különösen nagy előnyt jelent a mai rostszegény étkezési szokásokat figyelembe véve). A magas rosttartalom segíti az emésztést, tisztítja a bélbolyhokat, megkönnyítve ezzel a salakanyagok eltávolítását.

A Dia-Wellness csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverékek széles választékából szemezve minden felhasználási területhez megtalálhatjuk a megfelelő csökkentett szénhidráttartalmú terméket.Mit kínálnak Önnek a Dia-Wellness lisztkeverékek?

• -30-90%-kal csökkentett szénhidráttartalom

• A hagyományos búzalisztekkel készült termékekével azonos ízhatás

• Alacsony glikémiás index

• Magas élelmi rosttartalom

• Hozzáadott cukor nélkül készülnek

• Cukorbetegek és fogyókúrázók is fogyaszthatják

• Egyszerűen és gazdaságosan elkészíthetőek

• Könnyen beilleszthetőek a hagyományos receptúrákba

• Összetételük megfelel a nemzetközi diabetológiai standardoknakNévtelen-13További információ és termékek:

 www.chminusz.hu Telefon: 06 (30) 434-1665 


(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!