Túl egyszerű, hogy igaz legyen. Azt hiszem, túl egyszerű, igen! De nem az egyszerű az igazán nagyszerű? Nem lehetséges-e hogy a testünknek sokszor egyszerűen nagyszerű dolgokra van szüksége?

Tudta, hogy a zöld ételek a tisztulás segítői? Ráadásul csendesítik a rossz érzéseket is. Tudta, hogy a mérgek miatt sokkal ingerlékenyebbek, haragosabbak és félősebbek is vagyunk? A zöld szín, ahogy a zöld ételek is, örömöt ébresztenek, a frissességet, a kíváncsiságot és az élni akarást éltetik bennünk. Ezért is mondják: a búzafűlé kúra testi és lelki szinten is a kezdő lökés az öngyógyító test és egy örömtelibb életérzés felé.

A búzafűlé három legfontosabb szerepe: a megelőzés, a méregtelenítés és a tápanyagfeltöltés.

Utóbbiról az előző cikkben bőven esett szó, magától értetődő, ahogy tápanyagok hiányával szabotáljuk testünk önfenntartó és öngyógyító működését. A megelőzés egy manapság nem komolyan vett fogalom, e mondás jól jellemzi a „fejlett” nyugati társadalmakat: „Amíg fiatal és egészséges az ember. pénzzé teszi az egészségét. Amikor beteg, mindenét odaadja, hogy újra egészséges legyen.”  Azonban egyes országokban és kultúrákban, ahol vagy nincs TB-rendszer, vagy drága az orvosi kezelés, bizony nagyon komolyan veszik, hogy megelőzzenek, és ápolják, gondozzák testüket egészség idején is. Pedig a logikus az lenne, ha nem lenne szükség kényszerre, és a megelőzés magától értetődő lenne, hisz ez mindenkinek saját érdeke. Régen tudták mennyire fontos a böjt akkor is, ha egészségesek. A méregtelenítésről pedig csak annyit, hogy valójában a szervezet végzi, de igen hálás a segítségért, amit kívülről kap. Hisz gondoljunk bele, mennyi mérget viszünk be a kozmetikumokkal, az ételekkel, a szennyezett levegővel, a gyógyszerekkel, sőt, sokszor a hálózati vízzel is, és akkor még káros szokásról nem is beszéltünk.

Ahogy korábban írtam, tagadhatatlan és zseniális a búzafűlé fizikai hatása, de nem állíthatom, hogy mindenki számára szükséges, és nem helyettesíti az egészséges táplálkozást, a rendszeres testmozgást, az orvosi beavatkozásokat. Egyediek vagyunk, egyedien reagálunk minden dologra kívül és belül is. Természetesen fontos, hogy a testünket a lelki és szellemi mellett fizikai szinten is megtámogassuk (akár megelőzésről, akár kezelésről legyen szó), de Önnek kell tudnia és éreznie, hogy erre a termékre van-e szüksége. Ha azt gondolja, hogy „már rám férne”, vagy „tényleg kellene egy méregtelenítés”, „fontos, hogy egészséges maradjak”, „mielőbb vissza szeretném nyerni az egészségem”, „úgy érzem, ezt nekem kellene” - akkor ne habozzon.

A búzafűlé vitathatatlan előnye még, hogy a környezetünkben termő kiegészítőről van szó, tehát a magyar földben, a helyi éghajlati adottságok mellett, a helyi energiákból készül – és azt senki nem vitatja, hogy ez a legjobb a számunkra, a legjobb a testünknek.
Ráadásul nem is egy új dologhoz, hanem egy ősi dologhoz nyúlunk vissza, és mindenféle behatás nélkül a 100% tiszta természetet vesszük magunkhoz. Messze jobb, mint bármilyen külföldi csuda dolog – ám természetesen adott esetben azoknak is megvan a helye és jogosultsága életünkben.

Lehet, hogy már csak a búzafűlé az, amire az Ön szervezete vár?
Ez a második cikk a búzafűléről, az első számos igen hasznos információt tartalmazó cikket a májusi számban találja, melyhez még egy fontos kiegészítést kell tennünk. Búzafűlé választásakor nézze meg a környezetet is, ahol a búzafű terem és a lé készül, hisz ez is sokat mondhat a termékről és annak minőségéről. A környezet árulkodik az emberekről, ahogy az emberek is a környezetükről: oda-vissza hatunk, és az is visszatükröződik a termékben, hogy milyen az előállítók személyisége, mit képviselnek, milyen szándékkal és tudattal állnak a termékhez.

Méltón trónol a búzafűlé is a szupertáplálékok piramisának csúcsán, és szerepel szinte minden nyers étkezést támogató szakembernél. Ám a búzafűlé nem csodaszer. A csoda valójában az Ön testében, az Ön szervezetében van!

Megrendelés:
www.biobuzafule.hu/zoldujsag
Tel: 20/3334425