Névtelen2Cégünk, a Geostabil Kft. fő tevékenysége a talaj – és szerkezetstabilizáló injektálás. Munkatársaink több éves kül- és belföldi tapasztalattal rendelkeznek, amely biztosítja a magas szakmai tudást és kivitelezési színvonalat.Munkáink többségét megsüllyedt épületek stabilizálása adja. Erről néhány szót bővebben. Különböző környezeti hatásokból (pl. szárazság) adódóan, ritkábban tervezési és kivitelezési hibák miatt egyes épületek megsüllyednek. Ennek oka, hogy az alapozás nem megfelelő teherbírású talajba készült, vagy az idők folyamán ennek a talajnak megváltoztak a fizikai jellemzői.

A talaj fizikai jellemzőinek pozitív megváltoztatására szolgál az injektálás, melyhez cégünk kétkomponensű poliuretán anyagot alkalmaz. Az eljárás lényege, hogy az alap alatti talajrétegbe befúrva injektáló szondákat (csöveket) helyezünk el. Ezeken a szondákon keresztül juttatjuk az injektáló anyagot a talajba, ahol az a legkisebb üregeket, hajszálrepedéseket is kitölti, és így a talajjal egy kemény geokompozitot alkot, valamint térfogat-növekedéséből adódóan zömíti és teherbíróvá teszi azt. A nagy injektálási nyomásnak (max. 150 bar) és az anyagnak köszönhetően agyagos talajban is tudunk stabilizálni ún. mikrocölöpözéses technológiával. Az eljárás előnye, hogy gyors, kis helyigényű, bontás és rombolás nélküli, valamint sok esetben költségkímélőbb a hagyományos alapstabilizálási módszerekkel szemben (pl.: betonozás).

Az anyag felhasználási területe sokrétű, így például támfalhorgonyzásra, vízbefolyások megállítására, üregkitöltésre, padlósüllyedés és válaszfal stabilizálására is sikerrel alkalmazzuk. Amennyiben cégünk segítséget tud nyújtani problémájuk megoldásában, kérjük hívjon a megadott telefonszámon vagy keressen fel e-mailben. Kivitelezést az ország egész területén, az év bármely időszakában vállalunk.Geostabil Ipari-, Kereskedelmi- és Szolgáltató Kft.

3527 Miskolc, Zsigmondy u. 2.  Tel.: (46) 564–170, Fax: (46) 564–171

Mobil: (30) 861–3285, (30) 249–9700

www.geostabil.hu - [email protected]


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!