Egyre többet lehet hallani arról, hogy az egészségünk megőrzésében milyen nagy szerepe van a táplálkozásunknak.  Nem véletlenül a legfontosabb  hogy az elfogyasztott táplálékok egészséges alapanyagokból készüljenek, és itt szó szerint értendő az „egészséges”. Mitől egészséges az egészséges étel? A választ az alapanyagok vegyszermentességében, bio mivoltában találjuk. Nem lehet egy étel egészséges- akár növényi, akár állati eredetű - ha vegyszerek, gyógyszerek és más természetellenes anyagok vannak benne. Végre hazánkban is egyre nagyobb teret hódít magának a bio élelmiszerek termelése, kereskedelme, fogyasztása.

Az emberek többsége szívesen élne a természettel harmóniában, háziállatokkal körülvéve egy szép, csendes, falusi környezetben, és termelné meg saját családja számára az egészséges ételeket, de sajnos erre keveseknek van csak lehetősége.
• szívesen nevelne háziállatot
• minden vágya egy kis konyhakert
• örökre búcsút mondana a vegyszereknek
• bio élelmiszereket szeretne családja asztalára tenni, minden nap
Váltsa valóra elképzeléseit - Alapítson saját gazdaságot a Grófi Majorban, és mi megtermeljük Önnek az egészséges élelmiszert… akár Önnel közösen
Manapság az élelmiszerek előállítása nagyüzemi körülmények között felgyorsítva, mesterséges anyagok felhasználásával (műtrágya, különféle vegyszerek, hormonok, állományjavítók…) történik. Ennek következtében, ezeknek az élelmiszereknek jóval kisebb a bel-, a vitamin- és élőflóra tartalma, ellenben rengeteg káros, immunrendszert gyengítő anyagot tartalmaznak.
Ha nem élünk és táplálkozunk tudatosan, nem vesszük figyelembe testünk jelzéseit, komoly következményekkel kell számolnunk. Napjainkban az étkezési szokások leegyszerűsítésével felnőttek és gyermekek egyaránt zsíros és szénhidrátban dús, cukros mindemellett vitamint, ásványi sót, stb. nem, vagy csak alig tartalmazó ételeket esznek. Miért is csodálkozunk, hogy fáradékonyak, gyenge immunrendszerűek és gyakran betegeskedőek az így táplálkozók.
Vannak dolgok, amik ellen viszonylag könnyen tehetünk. Tehetünk azért, hogy többet mozogjunk, vagy felhagyjunk káros szokásainkkal, ugyanakkor keveset tudunk tenni azért, hogy tiszta legyen a légkör, hogy tiszták legyenek a vizeink.
Allergia, magas vérnyomás, cukorbetegség, elhízás, asztma, rák, …és még sokáig lehetne sorolni a sok betegséget, ami modern világunk szerves részévé vált, de egy fontos dolgot tudnunk kell: A betegség szükségállapot! A tünet, amit általában betegségnek hívunk, valójában a szervezet öngyógyító kísérlete. Tehát nem a tünetekre kell fókuszálnunk, és nem azt kell megszüntetnünk, hanem az okokat, és itt van nagyon fontos szerepe az egészséges táplálkozásnak.
Regisztráljon a www.grofimajor.hu weboldalon, és válassza ki, hogy mennyi konyhakerti növényt szeretne termelni, mennyi háziállatot (csibe, kacsa, sertés…) szeretne nevelni, és a munkát hagyja ránk, ha nincs elég ideje!
Gazdaságunkból akár már az idei télen is hazaviheti a saját hízójából készült szalámit, kolbászt, friss hentesárut…
Legyen saját gazdasága a Grófi Majorban!

Elérhetőség:
Web: www.grofimajor.hu;
Tel:06-30/6439761;
E-mail: [email protected] (̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!