2016. 08. 14
Ez a csodálatos ország nem tartozik a legismertebb turista célpontok közé. Nehéz erre magyarázatot adni, hiszen minden adott ahhoz, hogy egy felejthetetlen utazásban legyen része annak, aki ellátogat az Európa és Ázsia határán fekvő különleges vidékre.

2016. 08. 10
A világ minden tájáról zarándokolnak a különleges belga templomhoz.

2016. 07. 25
A növényápolási kisokos utolsó része következik növényeink kellemetlen vendégeiről

2016. 07. 06
Vannak emberek, akik szinte folyamatosan „ráznak”. Kisülnek, ha kezet mosnak, ha kiszállnak az autóból, ha bevásárló kocsit tolnak. Mindennapi életünk és munkánk során számos bosszúságot, kellemetlenséget, sőt, néha veszélyt és kárt okozhat az elektrosztatikus feltöltődés és annak kisülése.

2016. 07. 05
Oktatás, kutatás, ismeretterjesztés – e hármas feladatot tölti be a szegedi füvészkert, mely az egész ország területéről az év minden szakában sok-sok látogatót fogad. A 17 hektáros létesítmény növényfajok ezreit mutatja be, fásszárúakat éppúgy, mint lágyszárúakat, köznapi felsorolással haszon-, festő-, vízi-, gyógynövényeket egyaránt, mérsékelt övi fajokat ugyanúgy, mint – az üvegházak révén – mediterrán, szubtrópusi, trópusi fajokat is. Az intézményt Németh Anikó igazgató és ügyvivő szakértő mutatja be.

2016. 07. 01
Pár éven belül elavult technológia lesz, már senki sem fogja már használni, hiszen itt az új, villámgyors alternatíva.

2016. 07. 03
Pillanatok alatt elpusztítják a bokrokat! Órák alatt végeznek egy buxussal.