2016. 10. 17
Az alábbi tanácsokat megfogadva, rövid időn belül, más saját növénykét nevelhetünk. Ahhoz, hogy otthon neveljünk pisztáciát, csak néhány szem nyers (nem sózott és nem pörkölt) magra van szükség.

2016. 09. 29
Ennél környezetbarátabb építkezés nincs is. A fákat nem kellett kivágni, hiszen ezek a gyönyörű házak egytől egyig a fák tetejére épültek.

2016. 09. 16
Biztos Ön is számtalan szörnyű történetet hallott már a barátaitól, ismerőseitől, amelyekkel el is vették a kedvét attól, hogy Ön is belevágjon az aktuális lakásfelújításba. Amit lehet, elrontottak, a költségek az egekbe emelkedtek, a csempe mégsem volt elég, de már az üzletben elfogyott, a festék színe szörnyen nézett ki a falon… A sor hosszan folytatható, igaz? Pedig ennek nem kell így lennie, ha már a felkészülést időben és alapos körültekintéssel kezdi. Nézze meg, mit tanácsolnak azok, akik mosolyogva vezénylik le otthonuk megújulását!

2016. 08. 22
Ha megtaláltuk a muskátli legjobb helyét a teraszon, az ablakpárkányon vagy a virágoskertben, már „csak” etetnünk és itatnunk kell, hogy virágözönnel hálálja meg gondoskodásunkat.