2017. 03. 29
Ha egyszer elszórtuk a magokat, többé nem lesz gondunk az ültetéssel, mert minden évben szétszórja a magját, és magától kikel. A teljes napot szereti, egyébként nincsenek különösebb igényei.

2017. 03. 29
Ha egyszer elültetted a csicsókát, szinte leheleten kiirtani. Igénytelen mind az éghajlatra, mind a talajminőségre, viszont nagyon finom és egészséges, ráadásul még a cukorbetegek is fogyaszthatják. Nem utolsó sorban pedig szépséges sárga virágaival a kertet is díszíti.

2017. 03. 28
Ha megfogadod az alábbi tanácsokat, akár egy kis ágacskábol is hamarosan színpompás bokrot nevelhetsz. A leanderek szaporítása nem egyszerű dolog. Viszonylag könnyen gyökereznek, de az új növény nehezen marad meg, ha nem ismerjük a trükkjét a szaporításnak.

2017. 03. 28
Miért, a leanderek is éhesek? Honnan tudhatom, hogy mikor éhes? – a válasz nagyon egyszerű, a leanderek dúsan virágoznak, így szinte mindig éhesek. Ezért nem mindegy, hogy mikor és mennyi tápanyagot juttatunk nekik.

2017. 03. 24
A bábból a szemünk előtt kell ki a Pompás Királylepke!

2017. 03. 24
Egy egyszerű módszer, ami a csíráztatás és ültetés kombinációja. Meglátod: a szokásosnál 2-3 héttel hamarabb lesz répád!

2017. 03. 22
Megkönnyíti a mosást, mosogatást, takarítást, de még a hajmosást is, mivel használata rendkívül egyszerű. Ám azok számára, akik még csak most találkoznak először ezzel az anyaggal, bemutatjuk, hogyan alkalmazzuk, hogy a lehető legjobb tisztítóhatást érjük el.

2017. 03. 16
Bár úgy néz ki, mintha egy remek festőművész, esetleg egy fantasztikus cukrász alkotta volna ezeket a formákat, valójában a természet egyik csodáját láthatjuk a képeken.

2019. 03. 18
Ha el akarjuk kerülni az évi rendszeres hangyainváziót, akkor ne rögtön a rovarirtókért nyúljunk, hanem próbáljuk ki az alábbi egyszerű, és környezetbarát trükköket.

2017. 02. 17
Jelentős mértékű terhelés éri manapság a lakosságot különféle negatív energiák formájában. Ilyenek a háztetőkön egyre szaporodó mobilantennák, vezeték nélküli eszközök, WiFi, valamint a földből érkező negatív földsugárzások is.