PR KEP 201512Rengeteg víztisztító rendszer létezik, de nem igazán fordítanak sem a gyártók, sem pedig a vásárlók figyelmet környezetbarát és fenntartási költségmentes eszköz választására. Leginkább a szűrők terjedtek el, de ezek költségei rövid időn belül meghaladják a készülék árát, és sajnos az elhasznált szűrők begyűjtésére és ártalmatlanítására sincs lehetőség. Mindemellett ha nem tartják be a szűrőcserék időpontjait, az átszakadhat és egészségi problémákat tud okozni. Mindamellett, hogy a szűrés bizonyos esetekben hasznos lehet, képtelen visszaadni a víz életenergiáját és nem tudja kiszűrni a káros rezgéseit sem. Így élettelen, alacsony energiájú, és negatív rezgésekkel teli, azonban minimális fizikai szemcsét tartalmazó vizet biztosítanak. A kérdés csak az, hogy mindez elegendő-e a szervezetnek, és mi a helyzet a szűrők által szétválasztott „szennyvízzel” és a megtelt szűrőkkel? Hát nem árulunk el titkot azzal, hogy sajnos mindez visszakerül a talajba.

Ennek elkerülése érdekében, több lehetőség kínálkozik, így azoknak is van megoldás akik nem kívánnak megválni a szűrési fázistól, és azoknak is, akik inkább a víz energetikájára, a tiszta rezgésekre, életenergiára, és oxigénszintre szeretnének koncentrálni. A Skandináv Élő Víz-Rendszerek Eredeti Víz-Revitalizálója bármilyen rendszerrel összeköthető, de önmagában is tökéletes minőségű, mindazonáltal ÉLŐ és OXIGÉNDÚS vizet produkál, miközben a vízben felhalmozódott negatív rezgéseket semlegesíti. Mivel a vizet feléleszti, helyreáll a víz természetes öntisztító képessége és az képes ártalmatlanítani a káros anyagokat és káros frekvenciákat is, mint egy érintetlen forrás is teszi. Steril H2O-t nem találni a természetben, biztosan különféle hordalékokkal van tele, de a friss forrásvíz ennek ellenére, a szervezet számára mégis kitűnő hatásokkal rendelkezik. Ez az amit nem ért meg mindenki, hogy a természetességre kell törekedni, mert az működik együtt a természettel, a szervezettel. Mivel az Élő Víz is előbb-utóbb a csatornába jut, ott segít beindítani más vizek öntisztító képességeit, vagyis, ha minden háztartásban elkezdenének Élő Víz rendszert használni, előbb-utóbb a talajvizek is megtisztulhatnának, és egész bolygónk is.

Tudatosan kell élnünk, hogy megfelelően élhessünk. Érdemes megfontolni, hogy mire költünk, és legfőképp mit adunk családunknak, gyermekeinknek, és az anyaföldnek. Létezik egy másik, egyszerűbb, még olcsóbb, és szintén hatékony megoldás a vizünk, vagy bármilyen italunk felélesztésére, ez pedig a Revitalizáló Spiráltölcsér, amin bármit átfolyathatunk. Az Élő Vízzel készült ételek, italok jobb ízűek, tartósabbak, és nem tartalmaznak negatív rezgéseket. A zöldségek, gyümölcsök, virágok is tartósabbak, életerősebbek lesznek, mivel a víz amikor él, sok életenergiát tartalmaz, és ezt képes átadni is.

Ezért a legfontosabb víztisztítási szempont az ivóvizünk felélesztése, aztán  eldönthetjük, hogy meg akarjuk-e azt szűrni még vagy elegendő, ha ártalmatlanokká válnak benne a káros anyagok, és magas életenergiát, tiszta rezgéseket tartalmaz. Az Élő Víz rendszer valamelyik változata biztosan elérhető az ilyen lehetőségeket kereső környezettudatos emberek számára. Léteznek csapra, zuhanyra, vagy közvetlen a vízszűrőre szerelhető, és tölcséres változatok is, így mindenki megtalálja a leginkább hozzá illő modellt, mellyel nem csak magunkkal, családunkkal, hanem az anyafölddel és annak élővilágával is jót tehetünk. Bízunk benne, hogy egyre többen kezdenek el hasonlóan gondolkodni, és bolygónk gyógyulása beindulhat. Éljünk együtt a környezettel, éljünk Élő Vízzel. (̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!