Sajt- és túróféleségeinket hagyományos, házi receptek alapján, teljes tejből, a tej minden lényeges alkotóelemét (fehérje, ásványi anyagok, zsír, tejcukor) megőrző alapanyagból készítjük. Termékeink állandó kiváló minőségéről, valamint termékfejlesztéssel kapcsolatos elképzeléseink megvalósításáról képzett, sokéves szakmai tapasztalattal és kiváló ízléssel rendelkező, az újdonságokra mindig nyitott sajtmestereink gondoskodnak.
A Garabonciás kecsketej különösen nagy értékű tápanyagforrás, amely beltartalmi értékeiben, vitamin- és esszenciális aminosav tartalmában, dietetikai hatásaiban és emészthetőségében határozottan különbözik a tehéntejtől. Kiváló tápanyag, amely kedvező hatású lehet betegségek utáni lábadozás idején, alkalmas az anyatej pótlására, és alapvető alkotóeleme a legkiválóbb kozmetikai szereknek. Előnyei a könnyű emészthetőség, a magas vitamintartalom, a nem allergizáló tejfehérjék, a magas esszenciális aminosav valamint a könnyen hasznosuló, organikusan kötött kalcium tartalom. A garabonciás kecsketej elsőrendű alkotóeleme az igényes, egészséges és a gondosan megválasztott étrendnek is.
Kecsketej szükségletünk nagy részét saját kecskeállományunkból és azok szaporulataiból fedezzük. Tapasztalatainkat felhasználva, egy minőségi termék előállításának megfelelő termelési állomány kialakítása a célunk.
A farm körüli gyepterületek legelőként és kaszálóként szolgálnak, az állatok takarmányellátását jórészt ezek a területek fedezik. Kecskefarmunkon környezettudatos gazdálkodást folytatunk. A legelőn tartózkodó állatok itatásához szükséges vizet szélkerékkel hozzuk a felszínre.
A belföldi értékesítés jelentős része ismert kereskedelmi hálózatokon keresztül történik, így megtalálhatnak bennünket az Auchan, Tesco, Metro, Spar, és a CBA üzlethálózatában is. A sajtbarátok rendszeresen találkozhatnak termékeinkkel különböző hazai vásárok és fesztiválok alkalmával.
Megnyitottuk webáruházunkat is, https://webshop.garabonciassajt.hu/ címen, de a weboldalunkról is egy kattintással elérhető: www.garabonciassajt.hu.
Nagyon sok megkeresést kapunk, olyan vásárlóktól, akik rendszeresen vásárolták bizonyos termékünket, hogy nem találják a boltban. Sajnos elő-előfordul, hogy a nagyobb áruházak nem törődnek a vevői igényekkel. Akinek a közelében nincs Tesco, vagy Auchan és nem Budapesten él, azokhoz ezidáig nem tudtuk eljuttatni a termékeinket. Most ezzel elhárul az akadály, 24 óra alatt mindenkihez eljut a termék!

Miért érdemes az Alföldi Garabonciás Kft. webáruházában vásárolni?

KÉNYELEM
Kihagyhatjuk az autózást, a sorban állást, a tömeget. Elég a monitor előtt kiválasztani a kívánt terméket.

CSOMAGOLÁS
Speciális technikának köszönhetően a csomagunk mindig hűtve érkezik! A termékek egy bélelt kartonba kerülnek, melyben műanyag zacskóban hűtőközeg kerül elhelyezésre, ami hidegen tartja a csomagot.

GYORSASÁG
A megrendeléseket hétfőtől csütörtökig csomagoljuk, és 24 órán belül házhoz visszük!

TAKARÉKOSSÁG
A webáruházban kedvezőbb árakat tudunk biztosítani, mint más üzletekben

VÁLASZTÉK
A mi termékeink nálunk mindig kaphatók!

Minden termékünk elérhető a webáruházból. Sőt vannak olyan különleges érlelt sajtjaink, 100% kecsketejből készült termékek, kísérleti termékek, amik csak korlátozott mennyiségben, és csak időszakos jelleggel, csak a webshopban kaphatók!
Reméljük, hogy aki kipróbálja, az megszereti ezt a formáját a vásárlásnak. Bízunk benne, hogy kíváncsiak az emberek az általunk képviselt magas minőségű, egyedi ízvilágú sajtokra, tejtermékekre!

www.garabonciassajt.hu.
https://webshop.garabonciassajt.hu/
alfoldi@garabonciasajt.hu
Tel.: 06 76/569-105