Az Interherb Echinacea kapszula természetes, kiváló minőségű, könnyen felszívódó gyógynövény-hatóanyagai révén hatékonyan védelmezi szervezetünket a kórokozókkal szemben. Immunerősítő tulajdonsága miatt méltó kiegészítője a stresszel teli mindennapoknak. Az echinacea kivonata nem csupán a betegségek megelőzésében, hanem azok leküzdésében is segíthet. Lássuk, miről is van szó…

A rohanó, stresszel teli hétköznapok, különösen az évszakváltások idején meglehetősen nagy terhet rónak szervezetünkre. Sajnos kevesen mondhatják el magukról, hogy jut idejük elegendő kikapcsolódásra, rendszeres sportolásra és hogy maximálisan tudnak figyelni az étkezésükre. Mindez nem véletlen, hiszen szinte egész évben teljesíteni kell, meg kell felelni a munkahely által támasztott követelményeknek. A folyamatos megmérettetések, az állandó határidők, a városi életforma napról napra csökkenti a szervezet ellenálló-képességét, amelynek következményeként gyulladások, fertőzések, egyéb betegségek léphetnek fel. Különösen az évszakváltások idején célszerű fokozottabban óvni szervezetünket a betegségekkel szemben.

Hogyan növelhető az immunrendszer védelme? Természetesen a legjobb módszer a kiegyensúlyozott, vitamindús táplálkozás, a dohányzásmentes életmód, a rendszeres, heti öt alkalommal végzett testmozgás, a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás, elegendő pihenés és kikapcsolódás együttese. Az egészséges életmódot nem pótolhatja semmi, azonban mégis léteznek olyan étrend-kiegészítők, amelyek a kimerítő élettempóban is hatékonyan támogatják immunrendszerünket. Az echinacea – magyarul kasvirág – természetes védelmet nyújt számos kórokozó támadásával szemben.

A kasvirágot először az észak-amerikai indiánok alkalmazták fertőzések kezelésére. A 18. század óta Európában is számtalan fajtáját termesztik. Az ú.n. eklektikus medicina az 1800-as évek végén írta le az echinacea – más néven kígyógyökér – rendkívül erős gyulladáscsökkentő hatásait. Napjainkban az immunrendszer erősítésére, fertőzések megelőzésére és kezelésére alkalmazzák. A jótékony hatást hatóanyagainak köszönheti, amelyek között kiemelendő a cinarin, cikóriasav és a flavonoid vegyületek széles skálája. 
A növény hajtásából nyert kivonat kapszulánként 200 mg növényi drogpornak felel meg kiemelkedő, standardizált hatóanyag tartalommal. A hatóanyagként deklarált cikóriasav hatékonyan tud felszívódni az emésztőrendszeren keresztül, amellyel aktiválja a szervezet védekező apparátusát, erősíti a betegséggel szembeni ellenálló-képességet. Az echinacea kivonatának fogyasztása így nem csupán megelőzésre, hanem a megfázás és különböző eredetű fertőzések kezelésére is kiválóan alkalmas.

Érdemes tehát napi egyetlen kapszula, kiváló minőségű és felszívódási hatékonyságú Interherb Echinacea kivonattal megtámogatni szervezetünket és a betegségek kezelése helyett az immunrendszer támogatására és ez által a megelőzésre fókuszálni. 
Forgalmazza:
BGB Interjerb Kft.
1087 Budapest, Százados út 18.
Infovonal: 06-1/3-339-339
webáruház: www.interherb.hu

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!