Jelentős mértékben ki vagyunk téve negatív energiáknak. Erős terhelés éri a lakosságot elektromágneses sugárzás formájában. Szinte mindenkinek van valamilyen elektromos eszköze, mely képes vezeték nélküli kommunikációra, és akár használja ezt a funkciót, akár nem, az akkor is jeleket küld a környezetébe.

Továbbá a házak tetején elhelyezett mikrohullámú antennák tömkelege is rendkívül erős terhelést jelent.Névtelen-6Névtelen-5Mindezen eszközök által kibocsátott jelek, sajnos pont olyan frekvenciatartományba esnek, mint amiben az élőlények biológiai rendszere is működik, így képesek megzavarni sejtjeink működését, a sejtosztódást, és DNS-ünket. Ki vagyunk téve transzformátorokból és áramvezetékekből kiáradó negatív energiáknak is, és a Föld energiarendszerét alkotó vonalak keresztsugárzásainak. Mindez együtt, jelentős egészségi kockázatot jelenthet. Ha a szervezetet folyamatos negatív impulzusok érik, nehezen képes megfelelő módon ellátni feladatait, az egyensúly felborul, és egészségromlás következik.

Léteznek olyan fenntartási költség nélküli, környezetbarát eszközök, melyek az említett negatív tényezőket jelentős mértékben ki tudják küszöbölni. Ezek az úgynevezett Energia Átalakítók, melyek az élettelen vagy sérült negatív energiákat pozitívvá és élővé tudják alakítani,  visszaállítják a negatív és pozitív energiák természetes egyensúlyát, semlegesítve a hatókörükben lévő összes negatív interferenciát. Egy külső energiaburkot képezve, védelemmel szolgálnak a negatív energiákkal szemben. A pozitív energiák elősegítik az életfolyamatok egyensúlyának helyreállítását, így pozitív közegben élő szervezetek energikusabbá válnak, és sokkal inkább képesek egyensúlyban tartani a kívülről érkező interferenciákat. Egy ilyen pozitív környezetben az emberek és az állatok is nyugodtabbak, és pihentetőbb alvásban van részünk. Az Energia Átalakítók több kivitelben és méretben készülnek, nagyobb változatai a légkört is képesek tisztítani!Hogyan juthatunk energiát és oxigént adó Élő Vízhez a csapból?A víz amikor valamivel kapcsolatba kerül, eltárolja annak frekvenciáját, függetlenül attól, hogy az pozitív, vagy negatív tulajdonságú-e. Elterjedtek a különféle vízszűrő berendezések, de sokan nincsenek tisztában a víz eredeti képességeivel. A fizikai szűrés csak egy lépés, mivel kizárólag fizikai részecskéket képes eltávolítani, a káros anyagok frekvenciális lenyomata továbbra is a vízben marad. A természetes földalatti forrásokban a víz még él, de mire háztartásainkba kerül, legyengül, és elveszti életerejét, valamint természetes öntisztító képességeit, így halott vízzé válik. Egy élő víz még képes az élő szervezetek számára olyan közeget biztosítani, melyben a szervezet regeneráló képessége sokkal hatékonyabban működik.

Van egy környezetbarát, fenntartási költségeket nem igénylő, Eredeti Víz-Revitalizáló nevű eszköz, mely képes eltávolítani a vízből a negatív frekvenciákat, miközben a jótékony anyagok és azok pozitív frekvenciái a vízben maradnak, a káros fizikai anyagok polaritását pedig képes megváltoztatni, így azok nem tudnak a sejtekhez tapadni, és kimosódnak a szervezetből. A  csapvizet egy energetizált spirálon vezeti keresztül, mely során a víz visszakapja természetes életerejét és öntisztító képességeit. A víz oxigénszintje megsokszorozódik, PH értéke természetes szintre emelkedik, és pozitív életenergiával töltekezik, ami az élelmiszereket is tartósabbá teszi. Élő vízben való fürdéskor bőrünk nem szárad ki, egyes allergikus bőrreakciók is elmúlnak. Fogyasztása során a fogkő csak minimális mértékben tud kialakulni, a tápanyagok, ásványok, és vitaminok jobban be tudnak épülni a szervezetbe, ami igen fontos tényező a szervezet működésében. Az Eredeti Víz-Revitalizáló többféle kivitelben, közvetlen a vízvezetékre szerelhető változatban is létezik, és alkalmazása által hozzájárulhatunk környezetünk tisztításához, mivel az Élő Víz a csatornába jutva tovább folytatja tisztító, energetizáló képességeit!Az eszközök forgalmazója:

a Porthologos Kft.

www.porthologos.hu

[email protected]

Tel: 06-30/964-7333 (H-P: 10-18)

A termékek a Gyógynövény és Bioboltban (1119 Bp. Etele út 32/C.) H-P: 9-17 óráig, Szo: 9-12 óráig megtekinthetők!


(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!