Apró ráncok a szemkörnyéken? Régi baleset apró visszamaradt nyoma? Túl tág pórusok? Mindezek aprócska hibák, mégis óhatatlanul lerontják a szép arc harmóniáját.Tudja Ön, hogy mit jelent a Benton esszencia?A Benton cég két olyan alapvető összetevő kombinációját hozta létre az új esszencia kifejlesztése során, mely több mint bizarr, ám elképesztően hatékony.

Az egyik összetevő hatékonyságának felfedezésében óriási szerencse játszott a kezükre. Szinte véletlen észrevétel történt, mely forradalmasította a bőrápolást, gyógyító hatása azóta már közismert.Első fő összetevő: csiganyálkaNévtelen-1A Benton esszencia egyik fő alkotóeleme, a csiganyálka hatékonyságának felfedezése a következőképpen történt.Chilében óriási csigatelepek vannak, nagyon sok farmer ebből tartja fenn magát. Az ott dolgozók azt vették észre, hogy kezük aránytalanul fiatalabb más külső tulajdonságaikhoz képest. Kezük bőre feszes volt, puha és sima, ez elképesztő tünet volt. Továbbá az is feltűnő volt, hogy ha kisebb sérülések történtek a kezükön, azok irreálisan rövid idő alatt begyógyultak. Nem kellett sokat gondolkodni, hogy rájöjjenek, ez a csiganyálka hatása.

A csiganyálka jelenti a csiga védelmi mechanizmusát, mivel a házuk rendkívül sérülékeny, sok esetben életbevágóan fontos a csigák számára, hogy nagyon rövid idő alatt helyre tudják hozni a házukon történt sérüléseket.

Az alapos vizsgálat eredményei azt mutatták, hogy a csiganyálka rendkívüli mértékben tartalmaz allantonint, kollagént, elasztint, valamint különböző antibakteriális anyagokat.Második fő összetevő: méhméregNévtelen-2Az utóbbi években több orvosi tanulmány is napvilágot látott, mely egyértelműen igazolja a méhméreg antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatását.

Különböző terápiák léteznek már a méhméreg alkalmazására. Használják ízületi gyulladások, idegzsába, szivárványhártya- és ideghártya-gyulladás esetén is.

A méhméreg gazdag melittinben és hialuronokban, melyek így a bőrrel közvetlenül érintkezve behatolnak a mélyebb rétegekbe. Heg vagy seb esetén feloldja a hegszöveteket, így segíti a villámgyors regenerálódást.

Szinte minden ember tisztában van azzal, hogy a méhek közvetlenül a szúrás után elpusztulnak. Ám ennek kivédésére is megvan már a megfelelő módszer.

Hazánkban ugyan még nincs nagy múltja a méhméreg termelésének, illetve begyűjtésének, ám Ázsiában ez másként van. Kifejlesztettek egy olyan módszert, mely révén úgy lehet hozzájutni a méh mérgéhez, hogy a begyűjtés folyamán a méh nem pusztul el. Ebben az esetben a méh szúrását egy üveglappal fogják fel, aminek köszönhetően a méhek nem pusztulnak el. A méheket enyhe ingerléssel lehet rávenni a szúrásra. Érdekesség, hogy a méhek mérge 3-6 nap alatt újratermelődik.Harmadik tényező: a „vízképlet”Névtelen-3Ha megnézünk alaposan egy átlagos kozmetikumot és górcső alá vesszük összetevőit, akkor azt láthatjuk, hogy az összetevők 70-90%-át víz teszi ki. Tehát amikor kozmetikumot vásárolunk, akkor nagyrészt a tiszta vízért fizetünk.

A vízre azonban szükség van, hiszen a kozmetikumokkal nem tudnánk mit kezdeni szilárd állapotban. Ezt a dilemmát kell áthidalnunk valamilyen módon. A Benton megtette helyettünk.A Benton esszencia víz helyett – melyre 90%-ban lett volna szükség a megfelelő állagú kozmetikum elkészítéséhez – szűrt csiganyálkát és szűrt aloe vera levet használt fel.

Ezekkel az összetevőkkel már nem kétséges a Benton esszencia hatékonysága, hiszen minden egyes molekulája a regenerálódást segíti elő.A Benton esszencia hatékonysága

A Benton esszencia minden bőrtípusra alkalmazható, legyen szó akár érzékeny, problémás vagy aknés bőrről. Utóbbira különösen jótékony hatással van.

A Benton esszencia parabénmentes, nem tartalmaz ásványi olajokat, továbbá alkoholt, szteroidot, benzophenont, szintetikus parfümöt, mesterséges színezéket sem.Várható eredmények:

• Kisimítja a károsodott vagy durva bőrt.

• Ellenállóvá teszi az arcbőrt a szennyeződések hatása ellen.

• Javítja az immunitást.

• Megszünteti a gyulladást.

• Egységesíti a bőrtónust.

• Csökkenti a ráncokat.

• Erőteljesen regenerál.

• Gazdagon hidratálja a bőrt.A Benton esszencia még durva és erősen károsodott bőr esetén is hatékony. A Benton hozzáférhetővé tette számunkra a fiatalság, egészség és szépség lehetőségét. Mindez ma már egy tégely esszencia formájában elérhető.Natur-all Kft.

www.bbkrem.hu

76/508-760 H-P 8-17-igNévtelen-4


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT, HA TETSZETT A BEJEGYZÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!