2017. 03. 24
Új, és sokak által félreértelmezett rendelkezés lépett életbe a permetezésről. A rendelet kimondja, hogy a környékben élőket előre kell értesíteni, hogy a közelükben permetezést hajtanánk végre. Sokan ezt úgy értelmezik, hogy minden házi kertben végzett beavatkozás előtt értesíteni kell a szomszédokat.

2017. 03. 23
"Hiába vagyok orvos, a mentősöktől nyugodtan meghalhattam volna."

2017. 03. 01
Újabb húsbolt akadt fenn a NÉBIH ellenőrzésen. A boltban gyomorforgató állapotok uralkodtak. Nem volt folyó meleg víz, nem volt fertőtlenítés, a mosogatásához, takarításhoz a vizet egy fatüzelésű kazán nyitott tartályából nyerték.

2017. 02. 28
Kiugróan magas radioaktivitást mértek a jelzőállomások. Az európai légszennyezettség-mérő állomások mindegyike szokatlanul magas radioaktivitási értéket jelzett a napokban Kelet-Európa és Nagy–Britannia felett is. A mérőműszerek a jód 131 izotóp koncentrációjának emelkedését jelezték, amely az egyik legveszélyesebb anyag. – Írja a Dailymail

2017. 02. 15
A hat évvel ezelőtti atomerőmű-katasztrófa óta most először küldtek be egy kutatórobotot a leginkább károsodott 2-es blokkba, hogy egy kis kutató és takarítómunkát végezzen.

2017. 02. 10
Egy olvasónk megírta, hogy sikerül 30 ezer forintot kicsalniuk tőle. Kérésére közöljük a levelet. A csalók a Telekomos mobil előfizetőket választják ki maguknak, és mivel új a trükk, még a legóvatosabbak is bedőlhetnek nekik. Íme egy beszámoló:

2017. 02. 02
Szerencsére nálunk még nem terjedt el. Viszont sok más országban, Kínában, Spanyolországban, Dél-Amerikában, sőt az USA sok államában is nagy részén is igen népszerűek a színes kiscsirkék. Az erre szakosodott farmok alig győzik a megrendelők igényének kielégítését.

2017. 01. 31
Az ÁNTSZ egyre több egészségügyi intézményben rendelt el részleges vagy teljes látogatási tilalmat. Az elmúlt héten már 68900 beteg kereste fel az orvosát.

2017. 01. 30
Óriási veszélynek teszi ki magát, ha nem bevizsgált, Ázsiában vagy Afrikában gyártott alumínium főzőedényeket használ! Ezek az edényeket újrahasznosított fémhulladékból készülnek, amelyben autóalkatrészek, számítógép alkatrészek és más ipari hulladékok is vannak.

2017. 01. 27
Ez nem hírlapi kacsa, hanem a XXI. egyik tudományos áttörése. Kaliforniai tudósok megalkották azt, amit eddig elképzelhetetlennek tartottunk. Emberi és sertés géneket kombináltak egy életképes embrióban. A tudományos világ számára ez egy hatalmas áttörés, mivel eddig ezt két, egymástól genetikailag ilyen távol álló faj esetében még nem tudták produkálni.