2017. 01. 27
Ez nem hírlapi kacsa, hanem a XXI. egyik tudományos áttörése. Kaliforniai tudósok megalkották azt, amit eddig elképzelhetetlennek tartottunk. Emberi és sertés géneket kombináltak egy életképes embrióban. A tudományos világ számára ez egy hatalmas áttörés, mivel eddig ezt két, egymástól genetikailag ilyen távol álló faj esetében még nem tudták produkálni.

2016. 12. 27
III. világháború, Ufó invázió, DNS módosítás, csak hogy a legjavát említsük. Egy amatőr francia asztronómus még az ősszel tette közzé a YouTube-on felfedezését, miszerint Nostradamus és a Biblia alapos elemzése felnyitotta a szemét, és ijesztő jövőt látott. A Biblia Jelenések könyvének sorai szinte teljesen egybevágnak! Mindkettő félelmetes események közeledtét jelzi szerinte.

2016. 12. 15
Az itáliai város vezetői és lakói is mindent megtesznek annak érdekében, hogy a gyorsétterem-lánc ne nyisson üzletet a Dóm közelében.

2016. 12. 12
Ezzel a hasznos kis találmánnyal mindig meg fogják találni a vénát a nővérkék a beteg karján!

2016. 12. 06
Az elektronikus cigaretta egyre nagyobb népszerűségnek örvend a fiatalok körében, nő a tábora a dohányosok és az ex-dohányosok körében is, azért, mert egészségesebb választásnak tartják, mint a hagyományos cigarettát. Úgy tűnik, ez nem így van!

2016. 11. 29
Szerinte a genetika és a nyers tojás a hosszú élet titka!

2016. 11. 25
Nem kell mást tenned, csak megoldást találni a NASA űrkaki problémájára, és tied a pénz!

2016. 11. 21
A hindu szent ember 1973-ban a levegőbe emelte a jobb karját és azóta is folyamatosan úgy tartja.

2016. 11. 11
Az emberek többsége biztos benne, hogy a készpénz többnyire piszkos és hemzseg a baktériumoktól, sőt azt is tudjuk, hogy a bankjegyek és az érmék egyenesen a legkevésbé higiénikus mindennapi tárgyak, messze megelőzik még a mozgólépcsők kapaszkodóját is. Egy kutatás rámutatott, hogy ez nincs messze az igazságtól.

2016. 10. 26
A katolikus egyház emellett nemet mond a halottak hamvainak szétszórására is, hiába ezt kérte az elhunyt a végakaratában. A halottak napja előtt jelent meg a Hittani Kongregáció instrukciója, az Ad resurgendum cum Christo (A Krisztussal való feltámadásért) kezdetű vatikáni dokumentum, amely öt pontban foglalja össze a Hittani Kongregáció instrukcióit a halottak temetéséről és hamvasztás esetén a hamvak megőrzéséről.