2017. 02. 02
Szerencsére nálunk még nem terjedt el. Viszont sok más országban, Kínában, Spanyolországban, Dél-Amerikában, sőt az USA sok államában is nagy részén is igen népszerűek a színes kiscsirkék. Az erre szakosodott farmok alig győzik a megrendelők igényének kielégítését.

2017. 01. 31
Az ÁNTSZ egyre több egészségügyi intézményben rendelt el részleges vagy teljes látogatási tilalmat. Az elmúlt héten már 68900 beteg kereste fel az orvosát.

2017. 01. 30
Óriási veszélynek teszi ki magát, ha nem bevizsgált, Ázsiában vagy Afrikában gyártott alumínium főzőedényeket használ! Ezek az edényeket újrahasznosított fémhulladékból készülnek, amelyben autóalkatrészek, számítógép alkatrészek és más ipari hulladékok is vannak.

2017. 01. 27
Ez nem hírlapi kacsa, hanem a XXI. egyik tudományos áttörése. Kaliforniai tudósok megalkották azt, amit eddig elképzelhetetlennek tartottunk. Emberi és sertés géneket kombináltak egy életképes embrióban. A tudományos világ számára ez egy hatalmas áttörés, mivel eddig ezt két, egymástól genetikailag ilyen távol álló faj esetében még nem tudták produkálni.

2016. 12. 27
III. világháború, Ufó invázió, DNS módosítás, csak hogy a legjavát említsük. Egy amatőr francia asztronómus még az ősszel tette közzé a YouTube-on felfedezését, miszerint Nostradamus és a Biblia alapos elemzése felnyitotta a szemét, és ijesztő jövőt látott. A Biblia Jelenések könyvének sorai szinte teljesen egybevágnak! Mindkettő félelmetes események közeledtét jelzi szerinte.

2016. 12. 15
Az itáliai város vezetői és lakói is mindent megtesznek annak érdekében, hogy a gyorsétterem-lánc ne nyisson üzletet a Dóm közelében.

2016. 12. 12
Ezzel a hasznos kis találmánnyal mindig meg fogják találni a vénát a nővérkék a beteg karján!

2016. 12. 06
Az elektronikus cigaretta egyre nagyobb népszerűségnek örvend a fiatalok körében, nő a tábora a dohányosok és az ex-dohányosok körében is, azért, mert egészségesebb választásnak tartják, mint a hagyományos cigarettát. Úgy tűnik, ez nem így van!

2016. 11. 29
Szerinte a genetika és a nyers tojás a hosszú élet titka!

2016. 11. 25
Nem kell mást tenned, csak megoldást találni a NASA űrkaki problémájára, és tied a pénz!