Egy 51 éves kínai nő úgy gondolta, hogy tavaszi immunerősítésbe kezd, ezért kevert magának otthon egy különleges gyümölcsturmixot.

A húsz különböző gyümölcsből facsart turmixot azonban nem itta meg, mert úgy gondolta, hogy így nem annyira hatásos, ezért elég extrém módját választotta, hogy a testébe juttassa a koktélt.
Az italt egy fecskendőbe szippantotta fel, majd saját vénájába injekciózta, gondolván, így gyorsabban és intenzívebben épülnek be szervezetébe a vitaminok. Ehelyett azonban – nem meglepő módon – szinte percek alatt annyira rosszul lett, hogy szinte mozogni sem volt képes. Testhőmérséklete megemelkedett, bőre viszketni kezdett, szédült, és alig kapott levegőt.

A keveréktől, melyet magába juttatott, károsodott a mája, a veséi, a tüdeje, a szíve és az erei is. Öt napig ápolták az intenzív osztályon mesterséges kómában tartva, mire sikerült stabilizálni állapotát.
Orvosai szerint óriási szerencséje volt a nőnek, hiszen az összes belső szerve leállhatott volna, valamint erősen fennállt a szepszis kockázata is. Kész csoda, hogy életben maradt. Miután sikerült semlegesíteni szervezetében a méreganyagokat, véralvadásgátlót és antibiotikumot adtak neki. A kíváncsi asszonyt ezek után átszállították egy vesékre specializálódott klinikára, ahol további kezelésekre lesz majd szüksége. Veséje ugyanis szinte teljesen tönkrement a bizarr kísérletezésben.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!