Lapozzon bele a digitális Zöld Újságba!
Tovább a digitális újsághoz
2017. 03. 02
Ránézésre egyszerűnek tűnik, de a legtöbbünknek beletörik a bicskája ebbe a feladatba. Ha sikerült, oszd meg másokkal is! Ha nem sikerült, ne keseredj el, kattints a képre és nézd meg a helyes megoldást!

2017. 03. 01
A MEGOLDÁSÉRT KATTINTS A KÉPRE! Ez a fejtörő sokak számára nehéz diónak bizonyul. Vajon azon kevesek közé tartozol, akik öt percen belül meg tudják oldani?

2017. 02. 21
Ebben a rejtvénybe a jól ismert kérdésre keressük a választ: Hány éves a kapitány?

2017. 02. 21
Mai fejtörőnkben egy ókori jósdába látogatunk. Próbáld megoldani a fejtörőt, ami csak első nekifutásra tűnik nehéznek!

2017. 02. 21
Próbáld meg megoldani ezt az egyszerűnek tűnő feladványt. Ne vágd rá rögtön a választ, mert becsapós!

2017. 02. 17
Mikor az énekesnő, Széppataki Erzsébet, a fiatal, óraadó énektanár hanyatt esett székestül a katedrán, az osztály rémületbe dermedt. Tudtuk, ezért a balesetért Kemény Huba osztályfőnök, aki korábban bokszoló volt, vérfürdőt rendez. Még a gazdag Steinhuber sem ússza meg szárazon, hiába vagánykodik, hogy reggelente letusol, holott az osztály nagy része velem együtt csak a moziban látott fürdőszobát. De most nem is arról van szó, hanem a tragédiáról, ami különben is véletlen történt.

2017. 02. 17
Ez a rejtvény már nehezebb, mint a szokványos kiszámolós játékok. Próbáld meg fejben megoldani. Ha nem sikerül, ne keseredj el, tekerj lejjebb és mutatjuk a megoldást!

2017. 02. 09
KATTINTS A KÉPRE A HELYES VÁLASZÉRT! Ez a feladvány már a nehezebbek közül való. Meg tudod oldani hosszas töprengés nélkül? Ha nem vagy biztos az eredménybe, tekerj lejjebb és mutatjuk a helyes választ!

2017. 02. 08
A feladat nem egyszerű, és egy kicsit trükkös is. Ha nem sikerül, ne keseredj el, tekerj lejjebb és mutatjuk a megoldást! Természetesen más megoldás is lehetséges, ha találtál ilyet, azt is írd meg kommentben!

2017. 02. 07
Helyezz át egy gyufát, hogy igaz legyen! A feladat csak első ránézésre tűnik nehéznek, igazából pofonegyszerű! Ha sikerült megoldanod egy percen belül, oszd meg másokkal is! Ha nem sikerült, görgess lejjebb a megoldáshoz!