A Napvirág Manufaktúra fürdősói, és fürdőbombái olyan természetes anyagokat tartalmaznak (hidegen sajtolt növényi vajak, organikus illóolajok, növényi szárítmányok, sók, stb.), melyeket elég csak a fürdővízhez adagolni, majd abban teljes testünket megmeríteni. Érdemes legalább húsz percen keresztül élvezni az illatos fürdőt, hogy elérjük a kellő hatást, azaz testünk, lelkünk, szellemünk is ellazuljon, és felfrissüljön.

Amit a Napvirág fürdősókróltudni érdemes
A Napvirág Manufaktúra parajdi és Holt-tengeri sóból készíti a fürdősóit. A parajdi só nem más, mint egy Erdélyben bányászott sókülönlegesség, mely több mint 84 féle ásványi anyagot, és őstengeri iszapot is tartalmaz. A parajdi sót nem tisztítják, és nem is finomítják így megőrzi az értékes hatóanyagokat, melyek bársonyossá teszik a bőrt, emellett a fürdősó rendszeres használata jótékonyan hat az ízületekre, a nőgyógyászati panaszokra egyaránt. A Holt-tengeri sónak talán még magasabb az ásványi anyag tartalma, így rendszeres használata rugalmassá, feszessé, élettel telibbé teszi a bőrt. Sokan tudják, hogy a természetes, tiszta, finomítatlan só, - legyen az kősó, vagy tengeri só - milyen erőteljes tulajdonságokkal bír, ha légúti megbetegedésekről van szó, ám a bőrproblémák kezelésében sem marad alul. Rendkívüli a fertőtlenítő hatása, így a problémás, esetleg gombás fertőzések esetében is enyhülést hozhat a fürdősó rendszeres használata, csak úgy, mint az ekcémás, psoriasisos bőr kezelése esetén is. Mivel a Napvirág Manufaktúrának fontosak a minőségi alapanyagok, így nem csupán a fürdősó alapját képező parajdi, vagy Holt-tengeri só származik lekövethető forrásból, de a fürdősó illatát adó bio orvosi levendula (Lavandula angustifolia), az édes narancs (Citrus aurantium dulcis), vagy az organikus rózsa geránium (Pelargonium roseum) illóolaj egyaránt. A levendula ellazít, csökkenti a szorongást és kisimítja az idegrendszer ráncait, a narancs jókedvre hangol és derűs perceket szerez, míg a rózsageránium egyensúlyba hoz, fertőtlenít, oldja a stresszt. A fürdősóval való illatos élményt a szárított levendulavirág, narancshéj, illetve rózsaszirmok teszik még teljesebbé.

Fürdőgolyó, azaz testápolás delux módra
Egy kád forró vízbe beledobva a fürdőgolyót, vagy találóbb nevén fürdőbombát, izgalmas élményt jelent. A pezsegve kioldódó illat és aroma anyagok és bőrápoló olajok különlegessé teszik a fürdőélményt. A Napvirág Manufaktúra fürdőgolyói kizárólag természetes anyagokból készülnek, és organikus shea vajat tartalmaznak, mely gyengéden ápolja a bőrt. A meleg víz hatására a bőrünk pórusai kitágulnak, javul a keringés, és a fürdőben feloldott anyagok könnyebben felszívódnak a bőr mélyebb rétegeibe is. Így a feloldódott shea vaj a víz érintésével a test egész felszínét szelíden bevonja és hidratálja, a benne feloldódott illóolajokkal együtt, melyek szinte azonnal hatnak szellemünkre, hangulatunkra. Ha hetente legalább kétszer, háromszor fürdünk a fürdőbombával, akkor garantáltan nincs szükség testápoló krémekre, vagy olajokra, hiszen az organikus shea vaj már önmagában is remek bőrápoló szer, nem csak az érzékeny, száraz bőrűek számára.

Fontos a csomagolás
A Napvirág Manufaktúra számára nagyon is fontos a csomagolás, hogy termékeiket újrahasznosítható, teljes mértékben lebomló, azaz környezettudatos módon kínálják vásárlóik számára. Ha a Napvirág Manufaktúra termékeit választja, nem csak az egészségéért és jólétéért tesz, de a környezetünkért is.

Látogasson el környezetkímélő,
csomagolásmentes webáruházunkba!
www.napviragszappan.hu