Miért jó a Dr. Szalay Lúgos pH9 víz?


A legtöbb, a szervezetbe bevitt étel, a zöldségek kivételével savas pH-jú anyagra bomlik le. Azonban az anyagcsere folyamán is a testünk folyamatosan savakat termel: húgysav, tejsav, szénsav, ecetsav, …
Az emberi szervezet viszont enyhén lúgos tartományban működik jól. Ha a savszint túl magas, akkor a testünk nem lesz képes a savak kiválasztására és elraktározza őket a test szöveteibe (zsírszövetben: a zsír a savat megköti, ezért nehezen engedi, hogy megszabaduljunk tőle, elhízás(!), stb.)
Nagyon jó savlekötő anyag még a kalcium, ezért a különféle szervekből, csontból, fogakból kioldja azt, így ez csontritkuláshoz, fogszuvasodáshoz vezet.
Amikor már nincs mivel lekötni a túl sok savat, jönnek a fontosabb szervek károsodásai.
Az elsavasodott testben elszaporodnak a paraziták (baktériumok, vírusok, gombák, Candida), amelyek szintén elkezdenek savakat és mérgező anyagokat termelni, amiket a szervezetünkbe ürítve még tovább rontják a helyzetet.
A Dr. Szalay Lúgos pH9 többszörösen szűrt, tisztított, csírátlanított ivóvíz, amely remekül támogatja a test egyensúlyi helyzetének a helyreállítását, valamint a savbázis egyensúly visszanyerését.
Dr. Szalay Viktor
szakorvos, természetgyógyász
„Gyomorsav, ill. gyomorvédő gyógyszereimet elhagytam, rövid egy hét alatt. A Dr. Szalay Lúgos víz tökéletes védelmet nyújt a reumás gyógyszerek okozta panaszok ellen is, igaz étkezésemre továbbra is figyelnem kell.”
Montuai Ágnes (̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!