Az Eredeti Víz-Revitalizáló teljesen más, mint a többi víztisztító!



Sokan nem tudják, hogy milyen kockázatokat rejthet magában egy szűrők által működő víztisztító rendszer. Míg a szűrés bizonyos esetekben igen hasznos lehet (pl. tengervízből, vagy mocsárból édesvíz előállítása, vagy rövid távú orvosi alkalmazás), de hosszú távú használata a VÍZ FELÉLESZTÉSE NÉLKÜL, igen komoly egészségügyi és környezeti károkat okozhat.

Mint azt már korábbi cikkben is írtuk, a VÍZ eredetileg ÉL, mikor a földalatti forrásokban halad. Mindazonáltal, mire eljut háztartásainkba, komoly károsodást szenved, halott vízzé válik, elveszítve jótékony tulajdonságait, köztük öntisztító funkcióját és pozitív életenergiáját is. Ez a hiedelemmel ellentétben, a palackozott vizekre is igaz! Ekkorra a víz már rengeteg negatív frekvenciát hordoz magában, és képtelen a káros anyagok és káros frekvenciák ártalmatlanítására, így a szervezetben felhalmozott mérgek eltávolítására is.

A vízszűrő rendszerek használata - néhány kivétellel -, még természetellenesebbé teszi a vizet, mivel kivesz belőle mindent amit magával hozott, a negatív energiák kivételével, azok benne maradnak. Az ilyen víz, egyrészt negatív energiákat juttat a szervezetbe, másrészt keresni fogja a belőle hirtelen kivont anyagokat (pl. szerves ásványok, réz, cink...), és ha szervezetünkben megtalálja, onnan viszi magával azt. Ebből kifolyólag, vízszűrők több éves használata során, az alábbi problémák mutatkozhatnak: energiahiány, levertség, látásromlás, rossz közérzet, fejfájás, memóriazavar, gyenge immunrendszer...

További kockázatot a szűrők elhanyagolt cseréje okozhat, amikor is a szűrő átszakadhat, és minden benne letárolódott káros anyag egyszerre a szervezetünkbe kerül. Ezen felül, a szűrők általi környezetszennyezés sem elhanyagolható, mivel a használt szűrőket biztonságos módon nem semmisítik meg, a mérgekkel teli szűrő a szemétbe kerül, és tovább szennyezi a környezetet, a szűrőcserék költségeiről nem is beszélve.

DE MIT TEHETÜNK, hogy mindezt elkerüljük? Van megoldás! A Skandináv Élő Víz-Rendszerek EREDETI VÍZ-REVITALIZÁLÓ képes környezetbarát módon, szűrők használata nélkül megtisztítani a vizet úgy, hogy újra feléleszti azt. A víz szerkezete rendezetté válik,  KÉPES lesz ÁRTALMATLANÍTANI a káros ANYAGOKAT és a káros FREKVENCIÁKAT, továbbá oxigénszintje és PH értéke is természetes szintre emelkedik, és visszakapja pozitív életenergiáját. Mindezt aztán szervezetünk átveszi, és sokkal jobban tudja ellátni funkcióit. A rendszer  átfolyós, azonnali vízvételt tesz lehetővé. Mosogatásra, mosásra, fürdésre,  locsolásra is használható, nagy területek ellátására is. Nemcsak káros anyagok (nehézfémek, féregirtó szerek, fluorid, vegyi anyagok, klór, stb.), hanem a káros frekvenciák is ártalmatlanná válnak benne, a vízkövet bontja, teljesen költségmentes, és környezetbarát! Bármely más rendszerrel is együttműködik!



*A leírt képességek kizárólag a Skandináv Élő Víz-Rendszerek Eredeti Víz-Revitalizálójával előállított Élő Vízre érvényesek, más hasonló elnevezésű vizek képességei nem egyeznek az itt leírtakkal.

A háztetőkön szaporodó mikrohullámú antennák és más elektronikai eszközök által, rendkívül erős negatív energia éri a lakosságot, még ha mi magunk nem is használunk ilyeneket. Ezt a negatív energiát csak külön arra kifejlesztett eszközök képesek semlegesíteni. A ENERGIA ÁTALAKÍTÓ védelemmel szolgál a negatív energiák (negatív földsugárzások, vízerek, mikrohullám, vezeték nélküli eszközök, negatív pszichés és éterikus energiák...) ellen. Az Élő Víz kitűnő kiegészítője lehet!

Forgalmazó: Porthologos Kft.

www.porthologos.hu

info@porthologos.hu

Tel: 06 30 964 7333 (H-P: 10-18)

A termékek a Gyógynövény és Bioboltban (1119 Bp. Etele út 32/C.) H-P: 9-17 óráig, Szo: 9-12 óráig megtekinthetők, és az Élő Víz megkóstolható!