Az épületek energetikai tervezése kapcsán az utóbbi években szemléletváltásra volt szükség. Ez olyan új technológiák, építészeti módszerek létezését hívta életre, amelyek megteremtik a fenntartható élettér alapjait. Ez az innovatív fejlődés az építőiparban (is) folyamatosan gyorsul, keresve az újabb és újabb megoldásokat az energiafelhasználás csökkentésére.
Az energiaracionalizálás igényét már az EU is megfogalmazta direktívák formájában is, ami szerint például 2020-tól már valamennyi új épületnek a közel nullenergiás körbe kell tartoznia! Ezáltal jelentősen nőhet az épületenergetikai felújítások száma, és erősödhet a megújuló energiák piaca.

Az előírt célok teljesítéséhez kapcsolódóan a CEP® Clean Energy & Passive House Expo Nemzetközi kiállítás és konferencia az energiahatékony és intelligens épületekről az elmúlt évek kiemelkedő sikerek után 2012-ben negyedszerre kerül megrendezésre Budapesten.
A kiállítás és a rangos szakmai konferenciák a fenntartható építészet kiemelkedő eseményévé váltak. A rendezvény október 17-18-án zajlik a Lurdy Konferencia és Rendezvényközpontban (1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14.)


A CEP® az innovatív termékek és technológiák magas színvonalú bemutatkozási lehetőségét kínálja, biztosítva Önnek a személyre szabott megjelenést!
A kiállítás fő témái:
- épületek energiahatékony építése, felújítása
- energiahatékony épületgépészet
- műemlékvédelmi épületek energiahatékony felújítása
- zéró energiafelhasználású, passzív és új témaként aktív házak
- intelligens épületek, épületautomatizáció, smart metering, smart grid
- energiatanácsadás, finanszírozás és az új támogatási rendszerek

A kiállításon és a kísérő rendezvényeken a téma cégei és szakemberei mutatják be a jelen és a jövő energiahatékony trendjeit, termékeit és szolgáltatásit.

2011-ben kiállítóink voltak többek között: Rosenberg Hungária Kft., HERZ Armatúra Hungária Kft., Merkapt Kft., Bitel Kft., Budatech Kft., NILAN Légtechnika Kft., LG Electronics, Kamleithner-Budapest Kft. (HELIOS márkaképviselet), Zehnder GmbH., Bauland Kft., Bauder Kft. Aeroventil Kft, Aereco Légtechnika Kft., Bachl, GEZE Hungary, WAGO

A kiállítással párhuzamosan az alábbi szakmai konferenciák kerülnek megrendezésre, melyekre szeptember 15-ig 20% kedvezménnyel regisztrálhatnak:
- 2. Energiahatékony épületek konferencia
- 2. Műemlékvédelmi konferencia az új szabályozás jegyében
- 1. Légtechnika és hővisszanyerés
- Szakmai Fórum
- Árnyékolástechnikai szakmai konferencia
- MEE-VET által szervezett szakmai konferencia

Időpont: 2012. október 17-18.
Helyszín: Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont

Kedvezményes belépőjegyekért kérjük látogasson el a www.cep-expo.hu oldalra és keress meg a Látogatók menüpontban a Regisztrációt.

REECO Hungary Kft.
Tel: 06-1-213-4240
E-mail: info@cep-expo.hu