fajdalomGondolt már arra egy kezelés során, hogy „de jó lenne ezt az érzést hazavinni!”? Most itt a lehetőség: a speciális markamasszázs és a kineziológiai tapasz alkalmazásának kombinációja!Parapszichológiai tanulmányaim során nagyon sokat tanultam az emberből, az emberről. Aztán elkezdtem masszírozni, egyre többet és egyre gyakrabban, melynek köszönhetően kialakult a saját technikám, a markamasszázs! A kezelések megkezdése előtt a Páciensnek elkészítjük a kronobiológiai elemzését, melyből láthatja milyen csakra-erősségekkel született, mi az akut vagy krónikus betegségre utaló hajlama, milyen típusú ember. Majd az aktuális állapotnak megfelelő egészségi állapot felmérését készítjük el, melynek alapján egy kezelési javaslatot teszünk.

Az emberi TEST-LÉLEK-SZELLEM harmóniája alkotja az egészséges embert. Ha valahol ez sérül, nem tudunk önmagunkkal harmóniában lenni és e nélkül nincs egészség. Nagyon fontos, hogy a Páciens energetikai egyensúlya rendben legyen, tehát a csakrái működjenek, és ne legyenek blokkolva. Az embernek el kell jutnia odáig, hogy a megelőzéssel is foglalkozzon, ne csak a betegséggel. Az emberi testben nem csak nyirok- és érrendszer, hanem energiahálózat is található. Már 2500 évvel ezelőtt a kínai orvoslás felfedezte az emberi testben a meridiánokat, melyek kulcsszerepet játszanak a gyógyításban és az egészségmegőrzésben. Meridián torna és masszázs útján lehet ezeket a járatokat karbantartani.

A kineziológiai tapasz egy gyógyászati segédeszközként használt rugalmas pamutanyagból készült, bőrre ragasztható szalag, amely segítségével a fájdalom és a mozgáskorlátozottság rövid időn belül mellékhatások nélkül csökkenthető.Nagyon népszerű, hiszen:

• Gyors segítséget nyújt a fájdalomcsillapításban, lerövidíti a gyógyulási időszakot is;

• Biztonságos gyógyítási módszer, semmiféle kémiai hatóanyagot nem tartalmaz;

• Bőrbarát, légáteresztő anyagból készült, ennek köszönhetően, a bőr szabadon lélegezhet, bőrirritációt nem okoz;

• Rugalmassága miatt együtt mozog a test szöveteivel, nem akadályoz a mozgásban.

A felhelyezett tapasz hatására a bőr és a szövetek fellazulnak, a nyirokfolyadék áramlása intenzívebbé válik, javul a vérkeringés, és a fájdalom receptorokra nehezedő nyomás is csökken. Stabilizálja az izmokat, ízületeket, mentesíti a sérült szövetek terhelését, megakadályozza az izomgörcsök kialakulását, csökkenti a gyulladások bekövetkezésének lehetőségét.

A különböző színű tapaszok anyagukban megegyeznek, egyformán elasztikusak és tartósak. A színek közti különbségnek a színterápiában van szerepe. A meleg színek energetizáló hatást váltanak ki, míg a hideg színek hűsítenek, nyugtatnak, ezáltal gyulladás csökkentésére alkalmasak.

A szalag az emberi bőrhöz hasonló tulajdonságokkal bír, vastagsága is nagyjából a bőr epidermális rétegével azonos, így a tapasz nem okoz “felesleges” ingert. Nyújthatósága szintén megegyezik az emberi bőr nyújthatóságával, emiatt együtt mozog a test szöveteivel, nem akadályoz a mozgásban. 100%-ban pamutszálakból készül, bőrbarát, légáteresztő. Nem tartalmaz hatóanyagot, a bőr számára semleges hatású, bőrirritációt nem okoz.

A tapaszok szakszerű felhelyezése rendkívül fontos, hiszen ettől függ, hogy a kívánt hatást el tudjuk-e érni, ezért a felhelyezéshez taping módszerekben jártas terapeuta segítsége javasolt.A markamasszázs és a kineziológiai tapasz kombinációjával egyszerre részesülhet a kezelés azonnali és hosszabb távú jótékony hatásaiban.

A kombinált kezeléshez illetve további részletes felvilágosításért kérjen időpontot:kvarg4


(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!