2017. 02. 27
Sokak számára teljesen hihetetlen, de a Feng Shui tanítása szerint vannak olyan tárgyak, amelyekkel nemcsak bevonzzuk a szerencsét, de tartósan maradásra is bírhatjuk. Még a leghitetlenebbek is megpróbálkozhatnak vele, hiszen semmit sem veszíthetnek, és talán tényleg társunkká szegődik a szerencse, ha ezzel a három tárggyal vesszük körül magunkat.

2017. 02. 27
Rosszul alszol, nem megy a tanulás, kevés a pénzed? Rendezd át a lakásod a Feng Shui szerint, egyszerűen az alábbi módszerrel.

2017. 02. 27
Mi még rácsodálkozunk ezekre a színpompás zöldségekre, de remélhetőleg lassan nálunk is elterjed a Chilében és Peruban őshonos burgonya-fajta.

2016. 05. 09
Tényleg kék lesz a medence vize, ha valaki belepisil? Valóban ezzel akarják elriasztani a notórius medencébe vizelőket? Utánajártunk a kérdésnek...

2017. 02. 27
Tudjuk, hogy az állatok érzékszervei másként működnek, mint az emberé. Érzékenységük időnként sokszorosa a miénknek. Az alábbi két jelenség előtt is tanácstalanul állnak a szakemberek.

2017. 02. 23
Ki ne szeretne fiatal maradni, elkerülni az öregséggel járó kényelmetlenségeket és kellemetlenségeket. Egész iparágak épültek arra, hogy elhitessék: az örök fiatalságot bárki elérheti, aki hajlandó áldozni az aktuális „csodatévő” termékre.

2017. 02. 27
Van egy ország, ahol a tisztaság és a pontosság mindennél fontosabb! Hihetetlen, de igaz tények Japánról.

2017. 02. 20
Jó néhány véres kezű asszony szerepel a történelemkönyvekben. Néhányuk esetében ugyan később bebizonyosodott, hogy politikai összeesküvés áldozatai lettek, - mint például Báthory Erzsébet - de állítólagos, vagy valódi tetteik a mai napig elborzasztják az utókort.

2017. 02. 27
Évek óta riogatnak a szakemberek, hogy változtassunk fogyasztói szokásainkon, szemléletmódunkon, mert mindent elborít a szemét. Még ha meg is történne a csoda, és holnaptól mindenki szelektíven gyűjtené a szemetet, amit aztán újrahasznosítanának, ha kitiltanák a boltok polcairól a műanyagokat, akkor is ott van az eddig felhalmozott irdatlan szemétmennyiség.