2017. 02. 27
Tudjuk, hogy az állatok érzékszervei másként működnek, mint az emberé. Érzékenységük időnként sokszorosa a miénknek. Az alábbi két jelenség előtt is tanácstalanul állnak a szakemberek.

2017. 02. 23
Ki ne szeretne fiatal maradni, elkerülni az öregséggel járó kényelmetlenségeket és kellemetlenségeket. Egész iparágak épültek arra, hogy elhitessék: az örök fiatalságot bárki elérheti, aki hajlandó áldozni az aktuális „csodatévő” termékre.

2017. 02. 27
Van egy ország, ahol a tisztaság és a pontosság mindennél fontosabb! Hihetetlen, de igaz tények Japánról.

2017. 02. 20
Jó néhány véres kezű asszony szerepel a történelemkönyvekben. Néhányuk esetében ugyan később bebizonyosodott, hogy politikai összeesküvés áldozatai lettek, - mint például Báthory Erzsébet - de állítólagos, vagy valódi tetteik a mai napig elborzasztják az utókort.

2017. 02. 27
Évek óta riogatnak a szakemberek, hogy változtassunk fogyasztói szokásainkon, szemléletmódunkon, mert mindent elborít a szemét. Még ha meg is történne a csoda, és holnaptól mindenki szelektíven gyűjtené a szemetet, amit aztán újrahasznosítanának, ha kitiltanák a boltok polcairól a műanyagokat, akkor is ott van az eddig felhalmozott irdatlan szemétmennyiség.

2017. 02. 27
Egy Kínában épülő gyár már jövőre ígéri, hogy kutyákat, versenylovakat és szarvasmarhákat klónoz.

2017. 03. 06
Anyanyelvünk az egyik legkülönlegesebb a világon az élő nyelvek közül. És ezt nem mi állítjuk, hanem a legnagyobb nyelvtudósok egyöntetűen!