2017. 03. 22
Nem fog elpirulni, zavarba jönni, nem gyorsul fel a pulzusa… Sőt, minden jel arra mutat, hogy igazat mond. És mégsem… Azért, mert ő nem amatőr szinten űzi a megtévesztést. Ő profi. De azért senki sem tökéletes. Ha alaposan felkészülsz, könnyedén leleplezheted a legzseniálisabb hazudozót is. Ezek a jelek, amikre figyelned kell:

2017. 03. 18
Hasznos ötletek, hogy mire használható még az italt!

2017. 03. 10
Azt hiszed a magyar vonatközlekedés a legdurvább a világon? Akkor nézd meg ezt a videót!

2017. 03. 06
Válaszd ki a születési dátumodat az alábbi mezőből, és nézd meg hány napja élsz a Földön. Ráadásul megtudhatod, hogy ebből például mennyi hétfőt, vagy keddet tudhatsz magad mögött!

2017. 02. 27
Ezt az idős házaspárt nem érdekli a horgászat, a foltvarrás vagy a tánc és könyvklub. Ehelyett minden kedden összegyűlnek a többi nyugdíjassal egy használaton kívüli sportközpontba, hogy elkészítsék saját koporsójukat.

2017. 02. 27
Sokak számára teljesen hihetetlen, de a Feng Shui tanítása szerint vannak olyan tárgyak, amelyekkel nemcsak bevonzzuk a szerencsét, de tartósan maradásra is bírhatjuk. Még a leghitetlenebbek is megpróbálkozhatnak vele, hiszen semmit sem veszíthetnek, és talán tényleg társunkká szegődik a szerencse, ha ezzel a három tárggyal vesszük körül magunkat.

2017. 02. 27
Rosszul alszol, nem megy a tanulás, kevés a pénzed? Rendezd át a lakásod a Feng Shui szerint, egyszerűen az alábbi módszerrel.

2018. 02. 09
Mi még rácsodálkozunk ezekre a színpompás zöldségekre, de remélhetőleg lassan nálunk is elterjed a Chilében és Peruban őshonos burgonya-fajta.