Bizonyára Ön is észrevette már, annak ellenére, hogy az orvostudomány egyre fejlettebb, mégis egyre több a beteg ember, egyre több a „rejtélyes” betegség, amikor nincs diagnózis, és számtalan eset van, amikor a gyógyszeres kezelés abszolút nem segít.

Viszont mindannyiunkban ott bujkál az „Életre való vágy”. Az, hogy minél tovább éljünk egészségben, boldogságban, szeretetben. De ezzel együtt ott a félelem is, hogy mi lesz velünk, ha megbetegszünk, vajon kire számíthatunk, milyen lehetőségeink vannak és vajon mekkora esélyünk lesz a túlélésre…


Ha a szüleink, nagyszüleink valamilyen betegségben vesztették életüket, rögtön azt gondoljuk – mert ezt tanították-, hogy genetikusan hordozzuk magunkban a bajt, mint két lábon járó bombák. S csak arra kell várni, mikor robbanunk, és lesz nekünk is mellrákunk, mint anyánknak, nagymamánknak… Pedig…

Manapság az élet derekát 50 évre teszik, szemben azzal, hogy az emberi test 140 évet gond nélkül kibírna. Tehát 50 évesen még suhancoknak számítanánk, és 70 körül lépnénk életünk középútjára. Ezzel szemben, ma már annak is örülünk, ha 70 évig elélünk.

Már ha életnek lehet nevezni azt az utolsó 20 évet, amikor orvostól orvosig járunk kutatva problémáink okát, szedve az erősebbnél erősebb gyógyszereket, kórházi ágyakban feküdve, kellemetlen vizsgálatoknak kitéve magunkat, sokszor mindhiába. Pedig minden a fejben dől el!

Mit tegyünk hát az életben maradásért?



Elsősorban előzzük meg a bajt! Ha ismerjük a genetikánkat, a sejtszintű programjainkat, akkor könnyen ki tudjuk védeni az esetleges problémákat. Jelenleg nem gyógyszerre gondolok, hanem természetes megoldásokra, melyek harmonizálnak nemcsak velünk, hanem a Föld nevű bolygóval is, hiszen itt szeretnénk egészségesen élni.

1. Mértékletes étkezés (nincs szükség napi 5-6-szori étkezésre, csak épp annyira amennyit testünk kíván. Hallgassunk önmagunkra, hiszen ki ismerne jobban bennünket saját magunknál).

2. Csökkentett hús bevitel (már évtizedekkel ezelőtt bebizonyították, hogy a húsfogyasztás max. alkalomszerűen támogatja az emberi testet. Fehérjéket összetett vegetáriánus táplálkozásból is lehet nyerni. A hús fogyasztás növeli a rákos sejtek elburjánzását).

3. Alacsony szénhidrát bevitel (a gyors felszívódású szénhidrátok kerülése, mint cukor, fehérliszt és előnyben részesíteni a teljes kiőrlésű termékeket, fehér cukor helyett méz vagy agavé szirup használata javasolt)

4. Testmozgás (napi min 30-60 perc rendszeres testmozgás karban tartja izmainkat, és mint tudjuk, az izom sokkal több energiát éget el, mint a zsírréteg)

5. Csökkent stressz (bár a minket értő stresszt nem tudjuk elkerülni, érdemes megtanulnunk stressz kezelő technikákat és magát a stresszhez fűződő reakcióinkat megváltoztatni, a hosszú, egészséges élet reményében)

Elérhetőségünk:

PURE Medical Center

1015 Bp. Batthyány utca 49. 8. emelet 8.

Hattyú-ház „B” épület (a Batthyány utca felől )

www.puremedical.hu

info@puremedical.hu

+36  70 60 60 217

+36 1 247 3712