A Skandináv Élő Víz-Rendszerek környezetbarát technológiája, a természet működésének modellezése által, forradalmasítja a víztisztítási módszereket. Képes visszaadni a víz eredeti életenergiáját, természetes oxigénszintjét, rendezett kristályszerkezetét, és öntisztító képességeit. Friss oxigéndús ÉLŐ VÍZ a csapból, költségek nélkül!

A természetes földalatti források vize él. Életenergiát és jól hasznosuló oxigént tartalmaz, valamint természetes öntisztító képességgel rendelkezik, így képes ártalmatlanítani a káros anyagokat és a káros rezgéseket is! Ugyanezt érhetjük el a Skandináv Élő Víz-Rendszerek Eredeti Víz-Revitalizálójával is! Ez a különleges szakrális geometriák és energetikák alapján működő eszköz, képes a vizet úgy helyreállítani, hogy visszakapja korábbi forrásként még meglévő képességeit. Így közvetlen csapunkból Élő Vizet kapunk, mely képes megkülönböztetni a jótékony és káros anyagokat és frekvenciákat, és csak a jótékonyak beépülését engedi. A beépült káros anyagokat és frekvenciákat pedig képes kijuttatni! Ez nagyban különbözik a megszokott víztisztító eszközöktől.

Fontos a vizünk megfelelő felélesztése, hogy az visszakapja eredeti képességeit, és életenergiája se merüljön ki pár óra, nap, vagy hét alatt. Az Eredeti Víz-Revitalizálón áthaladó víz energiája több évig megmarad! Ez az energia képes ösztönözni a szervezet saját rendszerének helyes működését, a harmónia helyreállítását, és nincsenek káros mellékhatásai!

Jótékony hatásai a következők: jó a bőrnek, a fogakra, a fogkőre, a hajra, allergikus reakciók szűnnek meg általa, az ételek és italok jobb ízűvé és tartósabbakká válnak, a zöldségek tovább frissek, ropogósak maradnak. A vízkövet is bontja, természetes oxigént szállít a sejtekhez – a dúsított vizek ugyanis nem természetes oxigénsokszorozással készülnek. Az Élő Víz képes megváltoztatni a káros anyagok, nehézfémek, vegyszerek... polaritását, ezáltal nem tudnak beépülni a szervezetbe, a már beépülteket pedig kimossa a szervezetből. A káros frekvenciák is gondot jelenthetnek, de az Élő Víz azokat is képes semlegesíteni.

Az Eredeti Víz-Revitalizáló olyan eszköz, mely nem igényel karbantartást és további költségeket,  és teljes mértékben együttműködik környezetünkkel, sőt segíti annak helyreállítását, mivel az Élő Víz a csatornába jutva ösztönzi a vele kapcsolatba kerülő vizek saját öntisztító képességeit, és nagy sikere van a mezőgazdaságban is!

*A leírt képességek kizárólag a Skandináv Élő Víz-Rendszerek Eredeti Víz-Revitalizálójával előállított Élő Vízre érvényesek, más hasonló elnevezésű vizek képességei nem egyeznek az itt leírtakkal!

A különféle mikrohullám antennák a házakon, tornyokon, a vezeték nélküli összeköttetésre alkalmas rendszerek (mobiltelefon, WiFi, Laptop, Tablet, otthoni vezeték nélküli telefon...)  erőteljes sugárzást bocsátanak ki ránk és a környezetre is. Ez megzavarja az élő szervezetek működését. Az Élő Víz kiegészítőjeként is szolgáló Energia Átalakítók semlegesítik ezen káros sugárzások negatív hatásait, valamint a földsugárzások és vízerek, és más negatívumok hatásait is! Mindemellett tápláló pozitív ÉLETENERGIÁT sugároznak ki magukból. Részletes információ az itt felsorolt eszközökről az alábbi elérhetőségeken:



Forgalmazó: Porthologos Kft.

www.porthologos.hu

info@porthologos.hu


Tel: 06 30 964 7333 (H-P: 10-18)

A termékek a Gyógynövény és Bioboltban (1119 Bp. Etele út 32/C.) H-P: 9-17 óráig, Szo: 9-12 óráig megtekinthetők,


és az Élő Víz megkóstolható!