Történetem akkor kezdődött, amikor megszületett csodálatos kisfiam. A szülés előtt nem volt gondom az ételallergiával vagy bőrproblémákkal. A különféle divatos és persze tudományosan bizonyított táplálkozási trendeket kíváncsiságból próbáltam ki. Várandósságom is idilli volt, minden terv szerint alakult, a labor értékek tökéletesek, rosszullétek elkerültek, imádtam ezt az állapotot.


Miután kisfiam a világra jött, valami megváltozott a testemmel. Először is hízni kezdtem. Gondoltam semmi baj, biztosan a hormonok. Majd gyomorégés, puffadás, gyengének, erőtlennek éreztem magam. Az arcbőrömről miután eltűntek a pigment foltok, megjelentek a sokkal kellemetlenebb bőrhibák. Természetesen éltem a gyors segítséggel, és elkezdtem böngészni az interneten. Sorra találtam megoldásokat problémáimra, így el is kezdtem kipróbálgatni az éppen hitelesnek vélt termékeket és diétákat. A különböző csodás fogyást ígérő sportszerek megvásárlásától sem riadtam vissza a vágyott cél elérése érdekében. Így telt el két év. Az egészségügyi állapotom romlott, talán 1-2 kg-ot sikerült leadnom, a bőrhibák megmaradtak. Ez alatt a két év alatt kísérletezgettem és sok időt és pénzt veszítettem miközben nem sikerült orvosolni problémáimat.  Rájöttem, hogy a megoldásokat az okozatok alapján választottam, így ahhoz, hogy megtaláljam a valódi okokat, segítségre van szükségem.
Így jutottam el számos kiváló szakemberhez, akik elmagyarázták milyen szervi problémáim vannak, és hogyan tudom helyrehozni azokat. A kíváncsiság és szkepticizmus érzései kavarogtak bennem, de a vágy, hogy ismét jól érezzem magam a bőrömben és bírjam azt a tempót, amit kisfiam diktált számomra nap mint nap, erősebb volt.
Mindössze fél év elteltével visszanyertem eredeti alakomat, a bőrhibáim eltűntek és ismét érzem, hogy van erőm és energiám.
Mindez arra ösztönzött, hogy segítsek másoknak is, hiszen testünk jelez, ha valami nem megfelelően működik, s mindez megnyilvánul arcbőrünkön, fejbőrünkön. A megfelelő gyógynövények külső, belső használatával sokat tehetünk egészségünkért, szépségünkért.
A helyes választással javítható bőrünk állapota, mely visszanyeri eredeti ragyogó, egészséges megjelenését. A piacon jelen lévő rengeteg termék és kezelés között nehéz a választás, hisz mindenki egyedi bőrrel rendelkezik. A BIO4U segít megtalálni a természet kincsestárából a Számodra megfelelőt. Hogyan?

 


Bőrállapot felmérése műszerrel


A diagnosztika során választ kapsz arra, hogy milyen a bőröd hidratáltsági foka, mi a helyzet a ráncokkal, a rugalmassággal. Megnézzük a faggyú mennyiségét, a pórusokat, a foltokat, és kitérünk az érzékenységre is. Az analízis végén a műszeres diagnosztikára támaszkodva objektíven ajánlunk termékeket.
- Fejbőr és haj állapotának felmérése műszerrel:
A vizsgálat képes a fejbőr problémáinak, a hajszálvégek és a hajgyökér szerkezet pontos és szakszerű felmérésére. A kamera által felvett képet egy monitorra vetítve saját magunk is pontosan láthatjuk.
- Bio szépségápolási tanácsadás:
Műszer segítségével felmérjük arcbőrödnek, fejbőrödnek, hajadnak állapotát.
A kapott eredmények segítségével átbeszéljük a javasolt bőr- és hajápolás lépéseit, a készítmények használatának módját, az ápolási tervet. A tanácsadást a biosmink használatának elsajátításával zárjuk.
A tanácsadás gyakorlatias jellegű, így készülj, arra hogy magadon próbálod ki a termékeket és a mozdulatokat, így otthonodban te leszel saját magad szépségszakértője.
- Bio smink tanácsadás:
Prémium biosminkeket próbálhatsz ki, mi segítünk a használatban és megtalálni a számodra megfelelő alapozókat és színeket.

 

 

Elérhetőségeink:
Bio4u drogéria:
1114 Budapest,
Szabolcska Mihály utca 9. fsz. 20.
Telefon: 30-329-0148,
 e-mail: info@bio4u.hu
webshop: www.bio4u.hu