2017. 03. 24
A felnőtt magyar lakosság harmada székrekedéssel küzd! Ezt a legtöbben gyógyszerekkel orvosolják. A recept nélkül hashatóknak azonban számtalan mellékhatás a lehet.

2017. 03. 24
Görcsoldó hatású, főleg a hasnyálmirigy, a gyomor és az epehólyag területén, de csillapítja a fejfájást, és jó az arcüreg problémákra is.

2017. 03. 23
A nyári időszámításra való áttérés miatt vasárnap egy órával kevesebbet alszunk, ami nem túl kellemes, de nem is olyan vészes, mint az óraátállítás hosszabbtávú következményei, amelyek még az egészséges szervezetet is megterhelik.

2017. 03. 23
Tavasszal a legtöbb kertben megjelenik, de leginkább csak bosszantó, elpusztíthatatlan gyomnövényként ismerjük, pedig igencsak jelentős gyógyhatással rendelkezik. Ráadásul isteni saláta készíthető belőle!

2017. 03. 22
A Tulsi – vagy más néven Szent Bazsalikom – Indiában a lótusz mellett az Ayurveda egyik legáldásosabb gyógynövényeként tartják számon.

2017. 03. 22
A máj szervezetünk legnagyobb mirigye, egészséges működése létfontosságú számunkra. Cikkünk elején olyan ismereteket teszünk közzé, melyek mindenfajta májbetegség megelőzésében és kezelésében segíthetnek, majd specializáltan foglalkozunk a hepatitisszel, azaz a májgyulladással és annak természetes gyógymódjaival.

2017. 03. 18
Ez az ősi orvosság a rák, a cukorbaj, az agyvérzés ellenszere!, és állítólag csak a halált nem gyógyítja!

2017. 03. 07
Sokkal hatékonyabb mint a fokhagyma, és nemcsak gyógynövényként használható, de ínycsiklandozó tavaszi fogások is készíthetőek belőle!

2017. 03. 06
Az érzelmi intelligenciát személyes történeteken, filmek, könyvek megbeszélésén keresztül remekül lehet fejleszteni. De észre kell venni azokat a spontán helyzeteket, amelyeken keresztül beszélni lehet a hangulatokról, konfliktusmegoldásról és az indulatok kezeléséről.

2017. 03. 03
Ez az olajos készítmény kitágítja a hajszálereket, ezáltal javítja a végtagok, különböző testrészek vérkeringését és felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat. A gyógyhatású szer elkészítéséhez a következőkre lesz szükségünk: