2017. 03. 07
Sokkal hatékonyabb mint a fokhagyma, és nemcsak gyógynövényként használható, de ínycsiklandozó tavaszi fogások is készíthetőek belőle!

2017. 03. 06
Az érzelmi intelligenciát személyes történeteken, filmek, könyvek megbeszélésén keresztül remekül lehet fejleszteni. De észre kell venni azokat a spontán helyzeteket, amelyeken keresztül beszélni lehet a hangulatokról, konfliktusmegoldásról és az indulatok kezeléséről.

2017. 03. 03
Ez az olajos készítmény kitágítja a hajszálereket, ezáltal javítja a végtagok, különböző testrészek vérkeringését és felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat. A gyógyhatású szer elkészítéséhez a következőkre lesz szükségünk:

2017. 03. 01
Ki kell ábrándítsunk: a dohány elenyésző részét teszi ki. Ellenben van benne például zsírsav, ammónia, hexamin és egy csipetnyi arzén is.

2017. 03. 01
Vess véget gyógyszer nélkül a fejfájásnak! Mielőtt gyógyszert vennél be, próbáld ki az alábbi módszert.

2017. 02. 27
A nyugati társadalmakban – a tüdőrák után – a férfiak prosztatarákban halnak meg a leggyakrabban a különböző ráktípusokhoz viszonyítva. Gyakorisága idősebb korban nagyobb. 50-es éveiben a férfiak megközelítőleg 30%-a, a 70-es éveiben 80%-a szenved a betegségben. Érdemes feltérképezni a túlélést elősegítő faktorokat, mivel gyakorisága ellenére a legtöbb prosztatarákban szenvedő nem ebből az okból, hanem más betegségek következtében hal meg.

2017. 02. 17
„Ez az utolsó cigarettám, de tényleg…”. Nagyon sokan gyakran elhatározzák ezt. De a megrögzött, erős dohányos számára majdhogynem hősies vállalkozás ezt a rossz szokást egyik napról a másikra feladni. Ez csak keveseknek sikerül, a többség előbb-utóbb újra a cigaretta után nyúl.

2017. 02. 01
Az alábbi fokhagymakúra a meghűléses időszakban erősíti immunrendszerünket, emellett ereinket is tisztítja. A hagyományos fokhagyma-kivonattal szembe ez citromot is tartalmaz, ami felerősíti hatását, adagolása is eltér a hagyományos módtól. Ellenjavallata nincs, maximum a kellemetlen illat okozhat némi problémát, viszont az enyhe alkoholtartalom miatt érdemes a vezetéstől tartózkodnia.

2017. 02. 01
A hagymatea az a csodaszer, amit már nagyanyánk is hatásosan alkalmazott a légúti betegségek vagy köhögés esetén. Nem kell tőle megijedni, egyáltalán nincs rossz íze. Hatékonyabb, mint a legtöbb gyógyszertári csodaszirup.

2017. 02. 01
Nekünk kissé furán csengenek, de Afrikában olyan alap élelmiszer, mint nálunk a burgonya vagy a rizs. A kasszáva, manióka, mandióka, tápióka ugyanannak a semleges ízű növénynek a névváltozatai. Egy íztelen, szagtalan, színtelen terményről van szó, mely nem kifejezetten finom önmagában. A kutyatejfélék családjába tartozik, latin neve: Manihot esculenta. Ez a semleges ízvilágú növény Afrika trópusi részein honos. A belőle előállított gyöngyszerű anyag pedig a tápióka, ami Föld éhező lakosságának napi tápláléka.