2016. 11. 30
Mert „az Élet él és élni akar” (58. rész) Előző sorozatunkban a jövő tudományáról esett szó. Bebizonyítottuk, hogy a legtöbb gondunk és betegségünk kórokozója a tudomány által szaporított, a médiában terjesztett, hibás tudás. A hibás tudások legkártékonyabbja, hogy küzdjünk betegségeink ellen, mindenáron győzzük le a kórt... A betegség a legjobb barátunk. Az Élet maga a változás, a betegség a Változásban segít bennünket. Ha megértjük üzenetét, százszor szebben, ezerszer erősebben élhetjük tovább életünket! Miben segít, miben gátol, milyen cél felé vezet? Miben kell változnunk a test, a lélek és a szellem szintjén? Új sorozatunkban ezekre a kérdésekre keressük együtt a választ, és aki keres - talál! (GG)

2016. 11. 30
Gyulladáscsökkentő, emésztésjavító, antibakteriális hatású!

2017. 02. 03
Ez a betegség főként az idősebb emberek körében gyakoribb. Japán kutatók egy olyan egyszerű tesztet találtak ki, amellyel nagyon könnyedén kiderülhet, hogy fenyeget-e valakit az agyvérzés veszélye.

2016. 11. 28
Dr. Borda Barnes találta ki ezt az otthon is elvégezhető nagyon egyszerű tesztet, amely segítségével bárki, bármikor leellenőrizheti a pajzsmirigye működését.

2016. 11. 25
A legtöbben kevés figyelmet fordítanak immunrendszerük erősítésére, pedig a hideg beköszöntével ez az egyik legfontosabb feladatunk. Ha szeretnénk megelőzni az akár hetekig is eltartható orrfújós, tüsszögős időszakot, fontos, hogy első számú védelmi vonalunkat felkészítsük rá és karban tartsuk. Most adunk egy listát-a teljesség igénye nélkül, hogy milyen természetes, tápanyagokkal teli ételekkel és étrend kiegészítőkkel fokozhatjuk védekező képességünket.

2016. 11. 25
A Gyógygomba Kutatólabor Kft. a gyógyhatású gombák „gyógyszertárát” bővítette, méghozzá többféle gomba kombinációját tartalmazó készítményekkel. A NaJa Forest folyékony gomba termékcsalád a természet oldaláról közelíti meg az egészség, boldogság fogalmát.

2016. 11. 24
A Tanaka masszázs segítségével csupán két hét alatt akár tíz évet is fiatalodhatunk. Csodálatos eredményekről számoltak be azok, akik kipróbálták.

2016. 11. 24
Nem véletlenül ettek régen heti gyakorisággal köménymag levest! Hízás, álmatlanság, ízületi gondok ellenszere!

2016. 11. 24
A legegészségesebb növényünk, a legjobb antioxidáns. Ott a helye minden konyhában! A szárát és a gumóját is hasznosíthatod, ha magad neveled!

2016. 11. 23
Nagyszüleink elfeledett praktikája a téli estéken alkalmazott meleg, sós lábfürdő. Évente két kúra javasolt, kúránként 8-10 alkalom, heti 3-szor, alkalmanként 30 percen keresztül.