Lapozzon bele a digitális Zöld Újságba!
Tovább a digitális újsághoz
2020. 10. 08
A kakukkfű a légúti fertőzések ellen évszázadok óta használt, bevált gyógynövény. Köhögés ellen különösen ajánlott, mert fellazítja a letapadt nyálkákat.

2020. 09. 29
Ha szereted kávéval indítani a napot, ezt feltétlenül ajánljuk.

2020. 09. 29
Ezek mind bizonyított tények. Jó tudni!

2020. 09. 29
Az emberek közel 90 %-a ezzel kezdi a napot, ami még nem baj, de ha túlzásba visszük, komoly problémáink is lehetnek.

2020. 09. 23
Az ínyproblémák közül a leggyakoribbak az íny gyulladásos betegségei, de több belgyógyászati betegségnek és bőrbetegségnek is lehet az ínyen megmutatkozó szájüregi tünete. A fogíny az állcsontokat fedő speciális, kemény nyálkahártya, a szájüregi nyálkahártya folytatása. Rendkívül erős, jól bírja a rágásból adódó terhelést, a fogágy védelmét is szolgálja. Az egészséges fogíny rózsaszín, feszes, szorosan tapad a fogak nyaki részéhez, a fogak között háromszög alakú mintázatot mutat.

2020. 09. 23
Hallottál már a Napvirág Zero Waste natúrkozmetikumairól? Ebben a családi manufaktúrában kiemelt szerepet kap a környezetvédelem, tégelyeiket, üvegeiket visszaveszik, csomagolásuk lebomló. Ám nemcsak a külcsín csábító. A legújabb termékeik az ápoló hajpakolások. Mert a forró nyár kiszárítja, igénybe veszi a hajat. Adj új fényt hajkoronádnak regeneráld, vagy éppen erősítsd meg a hajszálaidat. A Napvirág hajápoló családjával mindezt természetesen teheted meg, mérgek nélkül, szabadon.

2020. 08. 31
Kortól függetlenül ajánlott, mert egész nap jobb lesz ettől a közérzeted.

2020. 08. 25
A nyári vakáció alatt sokan utazunk, hiszen ez a feltöltődés, és a pihenés egyik legkellemesebb módja. Az utazás során is visszük magunkkal tisztálkodó, ápoló kozmetikumainkat, amikor is még inkább érvényt nyer az, hogy kevesebb hulladékot termelni érdem. A Napvirág natúrkozmetikumokkal hulladékmentesen utazhatunk.

2020. 08. 24
Ebben a részben az étel-intolerancia kezelési lehetőségeit, kivizsgálásának menetét ismerheted meg.

2020. 08. 24
Most pedig lássuk az étel-intoleranciát részletesebben.