2017. 03. 30
A tavasz egyik első virága az ibolya, ami nem csak a vázában mutat jól, de szörpnek is isteni finom, ráadásul a tavasszal gyakori náthát is remekül gyógyítja, sőt, torokfájásra is kiváló.

2017. 03. 27
A herpeszt a herpes simplex vírus okozza, ami nagyon sok ember szervezetében megtalálható. Az apró hólyagok megjelenését, vagyis a vírus aktiválódását számos dolog okozhatja. Legyengült immunrendszer, fáradság, stressz, valamilyen gyógyszeres kezelés, de akár egy egyszerű gyomorontás, sőt a hirtelen, túl erős napsütés is előhozhatna. Az alábbiakban néhány olyan természetes gyógymódot javaslunk, amelyekkel jelentősen lerövidíthetjük a gyógyulási időt!

2017. 03. 24
Az elhízás, a sikertelen fogyókúra, a hajhullás és még sok egyéb tünet is jelezheti a pajzsmirigy hibás működését.

2017. 03. 24
A felnőtt magyar lakosság harmada székrekedéssel küzd! Ezt a legtöbben gyógyszerekkel orvosolják. A recept nélkül hashatóknak azonban számtalan mellékhatás a lehet.

2017. 03. 24
Görcsoldó hatású, főleg a hasnyálmirigy, a gyomor és az epehólyag területén, de csillapítja a fejfájást, és jó az arcüreg problémákra is.

2017. 03. 23
A nyári időszámításra való áttérés miatt vasárnap egy órával kevesebbet alszunk, ami nem túl kellemes, de nem is olyan vészes, mint az óraátállítás hosszabbtávú következményei, amelyek még az egészséges szervezetet is megterhelik.

2017. 03. 23
Tavasszal a legtöbb kertben megjelenik, de leginkább csak bosszantó, elpusztíthatatlan gyomnövényként ismerjük, pedig igencsak jelentős gyógyhatással rendelkezik. Ráadásul isteni saláta készíthető belőle!

2017. 03. 22
A Tulsi – vagy más néven Szent Bazsalikom – Indiában a lótusz mellett az Ayurveda egyik legáldásosabb gyógynövényeként tartják számon.

2017. 03. 22
A máj szervezetünk legnagyobb mirigye, egészséges működése létfontosságú számunkra. Cikkünk elején olyan ismereteket teszünk közzé, melyek mindenfajta májbetegség megelőzésében és kezelésében segíthetnek, majd specializáltan foglalkozunk a hepatitisszel, azaz a májgyulladással és annak természetes gyógymódjaival.

2017. 03. 18
Ez az ősi orvosság a rák, a cukorbaj, az agyvérzés ellenszere!, és állítólag csak a halált nem gyógyítja!