2016. 12. 06
Sokat tesz az egészségéért az, aki rendszeresen fogyaszt csípős paprikát, ugyanis ebben a zöldségben számos vitamin és ásványi anyag van, amely serkenti az immunrendszert, így több betegségtől is védve lesz a szervezetünk.

2016. 12. 06
A cikksorozat célja az, hogy ábécé sorrendben végigvegye a testi-lelki betegségeket, valamint természetes gyógymódokat mutasson be.

2016. 12. 06
Látásunk gyakran betegségek, túlterhelés és káros behatások, valamint a kor előrehaladtával is romolhat. A mai modern társadalomban ráadásul a számítógépek, laptopok, mobiltelefonok, és egyéb eszközök használata kifejezetten megterheli szemünket, és az ebből adódó látászavar sokak mindennapjait nehezíti meg. A hosszú ideig tartó képernyőre fókuszálás megviseli a szemet, és olyan tünetek okoz, mint például a szemfáradékonyság, a homályos látás vagy a viszkető érzés a szemben.

2016. 12. 05
A nagy-britanniai állami egészségbiztosító, az NHS (National Health Service) ajánlása alapján napi ötször 80 gramm zöldségre és gyümölcsre van szüksége az emberi szervezetnek, az ezt meghaladó mennyiség tovább csökkenti a krónikus megbetegedések, illetve a szív- és érrendszeri problémák előfordulási gyakoriságát.

2016. 12. 01
Minden amit tudnod kell a vércsoportokról és a véradásról egy ötletes másfél perces videóba tömörítve!

2016. 11. 30
Mert „az Élet él és élni akar” (58. rész) Előző sorozatunkban a jövő tudományáról esett szó. Bebizonyítottuk, hogy a legtöbb gondunk és betegségünk kórokozója a tudomány által szaporított, a médiában terjesztett, hibás tudás. A hibás tudások legkártékonyabbja, hogy küzdjünk betegségeink ellen, mindenáron győzzük le a kórt... A betegség a legjobb barátunk. Az Élet maga a változás, a betegség a Változásban segít bennünket. Ha megértjük üzenetét, százszor szebben, ezerszer erősebben élhetjük tovább életünket! Miben segít, miben gátol, milyen cél felé vezet? Miben kell változnunk a test, a lélek és a szellem szintjén? Új sorozatunkban ezekre a kérdésekre keressük együtt a választ, és aki keres - talál! (GG)

2016. 11. 30
Gyulladáscsökkentő, emésztésjavító, antibakteriális hatású!

2017. 02. 03
Ez a betegség főként az idősebb emberek körében gyakoribb. Japán kutatók egy olyan egyszerű tesztet találtak ki, amellyel nagyon könnyedén kiderülhet, hogy fenyeget-e valakit az agyvérzés veszélye.

2016. 11. 25
A legtöbben kevés figyelmet fordítanak immunrendszerük erősítésére, pedig a hideg beköszöntével ez az egyik legfontosabb feladatunk. Ha szeretnénk megelőzni az akár hetekig is eltartható orrfújós, tüsszögős időszakot, fontos, hogy első számú védelmi vonalunkat felkészítsük rá és karban tartsuk. Most adunk egy listát-a teljesség igénye nélkül, hogy milyen természetes, tápanyagokkal teli ételekkel és étrend kiegészítőkkel fokozhatjuk védekező képességünket.