2017. 04. 12
Egyre többször hallani liposzómás vitaminokról, mik ezek és miben különböznek a hagyományos kivitelű vitaminoktól?

2017. 04. 05
Nem mindegy, hogy brómos, szulfátos, esetleg kénes vizet iszol, mert mindegyiknek más hatása van! Íme a lista, hazánk melyik gyógyvizét idd a különböző egészségügyi problémákra!

2017. 04. 04
Íme a lista Magyarország gyógyvizeinek hatásairól!

2017. 04. 04
Az anyagcsere gyorsítás kérdése legtöbbször a túlsúly miatt merül fel. Azonban a nem megfelelő anyagcsere sok más egészségügyi problémát is okozhat. A túl gyors anyagcsere épp annyira rossz, mint a túl lassú. Az emberek nagyobb része küzd azonban a lassú anyagcserével.

2017. 03. 30
A tavasz egyik első virága az ibolya, ami nem csak a vázában mutat jól, de szörpnek is isteni finom, ráadásul a tavasszal gyakori náthát is remekül gyógyítja, sőt, torokfájásra is kiváló.

2017. 03. 27
A herpeszt a herpes simplex vírus okozza, ami nagyon sok ember szervezetében megtalálható. Az apró hólyagok megjelenését, vagyis a vírus aktiválódását számos dolog okozhatja. Legyengült immunrendszer, fáradság, stressz, valamilyen gyógyszeres kezelés, de akár egy egyszerű gyomorontás, sőt a hirtelen, túl erős napsütés is előhozhatna. Az alábbiakban néhány olyan természetes gyógymódot javaslunk, amelyekkel jelentősen lerövidíthetjük a gyógyulási időt!

2017. 03. 24
Az elhízás, a sikertelen fogyókúra, a hajhullás és még sok egyéb tünet is jelezheti a pajzsmirigy hibás működését.

2017. 03. 24
A felnőtt magyar lakosság harmada székrekedéssel küzd! Ezt a legtöbben gyógyszerekkel orvosolják. A recept nélkül hashatóknak azonban számtalan mellékhatás a lehet.

2017. 03. 24
Görcsoldó hatású, főleg a hasnyálmirigy, a gyomor és az epehólyag területén, de csillapítja a fejfájást, és jó az arcüreg problémákra is.

2017. 03. 23
A nyári időszámításra való áttérés miatt vasárnap egy órával kevesebbet alszunk, ami nem túl kellemes, de nem is olyan vészes, mint az óraátállítás hosszabbtávú következményei, amelyek még az egészséges szervezetet is megterhelik.