2019. 09. 26
Az időjárás és a környezeti hatások igénybe veszik az egész szervezetünket, mely alól a haj sem kivétel. Az erős napsugárzás, a meleg, az izzadás, és persze az édes vagy sós víz is problémát jelenthet. Sokan nem is gondolnak bele, mennyi káros sugárzás éri a hajunkat, mely még szárazabbá, töredezettebbé teheti fejünk ékességét. A Napvirág Manufaktúra nem csak természetes megoldást kínál hajunk tisztításától kezdve az ápolásig bezárólag, de termékeinek csomagolása környezettudatos, műanyag flakonok vagy tégelyek alkalmazása nélkül.

2020. 03. 31
A fehérliszt helyett csupa értékes alapanyag kerül bele.

2020. 03. 31
Ez a gyakorlat felüdíti az egész testet, és karban tartja a vérkeringést. A helyes légzésgyakorlat során a rekeszizom masszírozza a belső szerveket, lazítja a körülötte elhelyezkedő izomzatot, ezáltal tehermentesíti a szívet. Élénkíti a hormontermelést és a szervezet vérellátását, s a hasi régió is több energiát kap.

2020. 03. 30
Nyugtatja a gyomorideget, enyhíti a fejfájást, csökkenti a szorongást

2020. 03. 27
Testi és lelki egészségünknek kimondottan jót tesz a testmozgás. Mindenki tudja, hogy az emberi testet mozgásra tervezték, egészségünk fenntartásához arra van szükségünk, hogy használjuk izmainkat, hiszen amit nem használunk, az előbb utóbb elsorvad, elkopik. Szoros összefüggés van a rendszeres testmozgás és az aktív időskor között.

2020. 03. 23
Az immunrendszer nem minden esetben működik tökéletesen. Előfordulhat, hogy túl gyengén fejti ki hatását – erre utalnak a gyakori megfázások, a fertőzésekre való hajlam, a herpeszek és szemölcsök megjelenése, vagy a rendszeresen visszatérő gyulladások –, illetve épp ellenkezőleg, túl erősen reagál valamely külső vagy belső antigénre. Ezek alapján a betegségek négy típusát különböztethetjük meg:

2020. 03. 21
Átlagosan az emberek 5-10 %-a fordul orvoshoz az átállás miatti zavarok miatt. Erre most senki ne készüljön, viszont saját magunkat segíthetjük az áthangolódásban.

2020. 03. 21
Az "egészséges öregedés" egyik alapvető növénye.

2020. 03. 17
A meleg kora tavaszi napok miatt idén még hamarabb előbukkantak a bájos lila ibolyavirágok. Ezek az illatos tavaszi bimbók nem csak látványnak szépek. Ha kedvünk támad egy jót sétálni a friss levegőn, gyűjtsük be bátran a virágokat, és használjuk ki a bennük rejlő sok-sok gyógyító erőt is.

2020. 03. 16
Az immunrendszer erősítésének természetes módjai