Lapozzon bele a digitális Zöld Újságba!
Tovább a digitális újsághoz
2020. 08. 31
Kortól függetlenül ajánlott, mert egész nap jobb lesz ettől a közérzeted.

2020. 08. 25
A nyári vakáció alatt sokan utazunk, hiszen ez a feltöltődés, és a pihenés egyik legkellemesebb módja. Az utazás során is visszük magunkkal tisztálkodó, ápoló kozmetikumainkat, amikor is még inkább érvényt nyer az, hogy kevesebb hulladékot termelni érdem. A Napvirág natúrkozmetikumokkal hulladékmentesen utazhatunk.

2020. 08. 24
Ebben a részben az étel-intolerancia kezelési lehetőségeit, kivizsgálásának menetét ismerheted meg.

2020. 08. 24
Most pedig lássuk az étel-intoleranciát részletesebben.

2020. 08. 24
Ebben a részben az ételallergiával foglalkozunk részletesebben.

2020. 08. 24
Mivel az ételallergia és az ételintolerancia részben hasonló panaszokat okoz (émelygés, hányás, görcsös hasi fájdalom, hasmenés), gyakran összekeverik a kettőt. Sorozatunkból segítünk felismerni a tüneteket, és olyan módszereket is javaslunk, amivel ezeket enyhíthetjük vagy akár meg is szüntethetjük.

2020. 08. 17
Inkontinenciának a vizelet- vagy székletvisszatartásra való képtelenséget nevezzük, a mindennapokban azonban leginkább a vizeletcsepegést értjük alatta. Bár már az emberek 6-7 százalékát érintő népbetegség, mégis tabutémának számít. Megjelenése nem köthető életkorhoz, de az idős emberek harmadánál jelentkeznek vizelet-visszatartási problémák.

2020. 07. 30
A kurkuma számos népi kultúrában elismert gyulladáscsökkentő, míg az orvostudomány világszerte vizsgálja rák-, cukorbetegség-, és csontritkulás ellenes hatását. Azonban nagy a különbség az indiai sáfrányként is emlegetett kurkuma, mint fűszernövény és ennek a növénynek a gyökeréből kivont hatóanyag a kurkumin között.

2020. 07. 30
A legtöbben egyetértenek abban, hogy a nyílt lángon és friss levegőn elkészített ételeknek sokkal finomabb aromája van és egy kerti, természetbeni piknik hangulata is pótolhatatlan. Pár tanácsot érdemes megfogadni, ha ízletes falatokkal szeretnénk meglepni barátainkat, szeretteinket.

2020. 07. 22
Vannak tünetek amelyek egyértelműen jelzik, szervezetünk nem tolerál valamilyen élelmiszert.