rostEgyre inkább a rostok felé fordul a világ figyelme. Az élelmi rostok szerepe az egészséges emésztés biztosításához elengedhetetlen. Ezek fel nem szívódó elemei képezik ugyanis azt a ballasztanyagot, ami a beleket kitöltve lehetővé teszi a béltartalom folyamatos továbbítását. A Rost kávé fogyasztásával Ön együttesen élvezheti a jótékony rostok védelmét, a zöld kávé hatását, és 100%-os arabica kávé erejét.Miért van szükségünk rostokra?Az élelmi rostokat diétás rostoknak is szokták nevezni, mert képesek a vércukorszint visszaszorítására közvetlenül az étkezés után. Folyamatos bevitele segíti az ásványi anyagok felszívódását. Kutatások igazolták, hogy a vízoldékony rostok csökkentik a koleszterinszintet, és lassítják a szőlőcukor felszívódását. Így csökkentik a vércukorszint ingadozását, ami fontos többek között a cukorbetegek vagy a fogyókúrázók vércukorszintjének szabályozásában.Az étkezési rostok nem emésztődnek meg, ezért nem szívódnak fel, érintetlen formában jutnak el a vastagbélbe. Tanulmányok kimutatták, hogy a rostok fokozatos és lassú fermentálódása képes csökkenteni a gáztermelést a vastagbélben, ezáltal mérsékli a kellemetlen felfúvódást.

Az étkezési rostok hozzájárulnak az egészséges bélmozgás fenntartásához. Nagy vízmegkötő képességük révén és saját tömegük segítségével megnövelik a béltartalom mennyiségét, serkentik a bélmozgást, rövidítik a salakanyagok áthaladási idejét. Lágyabbá, könnyen üríthetővé teszik a székletet, növelik annak mennyiségét és gyakoriságát.Mire jó a pluszban hozzáadott zöld kávé?A nyers, pörköletlen kávébab természetes kivonata hatékony eszköz lehet a diabétesz miatt ingadozó vércukorszint szabályozására. Gyakorlatilag mindenkire veszélyt jelentenek az étkezés utáni glukóz csúcsok. Többek között károsítják a sejteket, és szív- és érrendszeri betegségekhez, rákhoz, Alzheimer kórhoz, veseelégtelenséghez, és retinakárosodáshoz vezethetnek. A zöld kávébab kivonat kimutathatóan közömbösíti az evés utáni glukóz-emelkedést serkentő legfőbb enzimet.

A kávét pörkölés után fogyasztjuk, ám az eljárás során elveszti értékes és hasznos hatóanyagait. Pörkölt társával ellentétben a zöld kávé klorogénsavban gazdag, ami egy hatékony antioxidáns: még a zöld tea hatóanyagánál is tízszer erősebb. A klorogénsav hatásos a szabadgyökök ellen, meggátolja a zsír felszívódását a szervezetben, étkezés után gyorsítja az anyagcserét és serkenti az emésztést. Hasonlóan a zöld teához élénkít és frissít: hatóanyaga lassan szívódik fel és hosszú ideig kifejti hatását.Hogy lehet a Rost kávé még „zöldebb”?Amikor Ön csészéjébe önti a kedvenc kávéját, talán nem is gondolja, milyen hosszú utat tesznek meg a kávészemek, míg zamatos illattal, forrón szolgálják az élvezetét. Számunkra fontos az Anya természet, így olyan kávét forgalmazunk, ami hozzájárul környeztünk fenntarthatóságához. Rost kávénk Rainforest Alliance minősítésű, visszakövethető és szigorúan ellenőrzött gazdálkodásból származik.

Bizonyára Ön is ismeri a Rainforest Alliance zöld békás logóját. A tanúsítványjelzés nemzetközileg elismert, független garancia arra, hogy tanúsítvánnyal rendelkező termék fenntartható forrásokból származik. Ezzel a Rost kávé nagyszerű ízének élvezetén kívül a fogyasztó lelki nyugalmáról is gondoskodunk. Hiszen biztosítjuk arról, hogy készítményünk fenntartható eredetű, környezetbarát termék.Mit nyer a Rost kávé fogyasztásával?• A rostok segítik az emésztést, szervezete gyorsabban feldolgozza a bevitt kalória mennyiséget.

• A zöld kávéból kinyert klorogénsav felgyorsítja az anyagcseréjét, csökkenti a raktározást, és ezzel gátolja a zsírréteg kialakulását.

• A rostok lassítják a szőlőcukor felszívódását, ezért a vércukorszintje kevésbé ingadozik, ami hasznos, ha Ön fogyókúrázik vagy cukorbeteg.

• A koffein felfrissíti és energiát ad a mozgáshoz, a napi teendőihez.

• A rostok csökkentik a koleszterinszintet, így Ön kivédheti a szívbetegségeket.rost2Mi a Rost Kávé?A Rost kávé tasakos kiszerelésű instant kávé, mely innovatív kombinációjával biztosítja, hogy Ön formában maradjon! Próbálja ki a Rost kávé nyerő hármasát: 100 %-os Arabica kávé megkoronázva a zöld kávé erejével és a nélkülözhetetlen rostok védelmével. Környezetünk fenntarthatóságának érdekében kávénk Rainforest ™ Allience minősítésű.    A Rost Kávé megvásárolható személyesen vagy a Webáruházunkban.

Viszont eladók jelentkezését is szívesen várjuk!Elérhetőség:

Vitálvár Kft.

Természetből Jeles

www.vitalvar. hu

Tel: +36 20 3430 300,

 +36 20 9834 734

1136 Budapest,

Pannónia u. 33. fszt. 1

[email protected] 


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!