A korszerű építési anyagokkal ma már csupán pénzkérdés, és ripsz-ropsz elkészül egy új építésű ház. Viszont a ház körül kialakítani a természeti környezetet, az bizony nem egészen pénz kérdése csupán. Ha megvásároljuk a több éves kifejlett növényeket, azok megmaradása mindig kétségesebb, mint „csemete” korú társaié.

 

Arról nem is beszélve, amit nemrégiben hallottam és nagyon tetszett: „amikor elkezdtem az építkezést biztosan tudtam, hogy legalább kétszer annyi pénzem van, mint amennyi szükséges a ház felépítéséhez. Amikor aztán a vége felé haladtam, bizony azért aggódtam, hogy elég lesz-e a pénzem”
Nos, ebből adódik, hogy a kertre már nem igazan, vagy igazán nem marad pénzünk. Ha 6- 9000 forintunk van, hogy a homlokzati kerítésünk élő kerítés legyen, akkor erre kínál kitűnő meg oldást a CSODASÖVÉNY®.
Ez a növény 2 év alatt akár 10 cm-es magasságból képes a kerítés magasság fölé növekedni. (1,7m)
A márka törekedett arra, hogy egy kiemelkedő hosszú távú minőséget és garanciát biztosítson. Aki ezt választja, a WonderHedge immunerősítési technológiával, biztos lehet abban, hogy akár 30-40 évre megoldotta problémáját.
Miért fontos az immunerősítés?
Ha gyermekünkről van szó ez nem kétséges. És mi van a növényeinkkel? Ugyanez a helyzet. Ahhoz hogy egy nagyon jó állapotú növényünk legyen, amiben örömünket tudjuk lelni, ahhoz erős immunrendszer kell. Ez a csemete korú növények edzését, külső belső védelmét és sterilizálását magába foglaló összetett folyamat eredményezi.
A különböző növények termelői ezt – költségcsökkentési okból – hajlamosak kihagyni. Ez komoly probléma, amely sok esetben évek múltával keseríti meg a növény tulajdonosának életét.
A CSODASÖVÉNY weboldalán megrendelve, a tavaszi és őszi időszakban, akár 2 munkanap alatt is a megrendelő kezében van a növény és már telepítheti is.
Könnyen, egyszerűen telepíthető, nem igényel kertész közreműködését.

Csodasövény Kft.
8360 Keszthely Kinizsi u.66
3670 324-57-22 (̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!