Névtelen-6Ayurvedikus intézetünk a magyar tenger, a Balaton partján található, csendes üdülőövezetben, távol a világ zajától, ámde szinte karnyújtásnyira a városközponttól. Pihenni, gyógyulni vágyó betegeinket négy darab kétágyas, valamint négy darab egy ágyas, minden kényelemmel felszerelt szobáinkban várjuk. Ambulánsan is és fekvőbeteg ellátásban is tudjuk fogadni betegeinket, akiknek 30 szakképzett specialista áll a rendelkezésére. Családok, barátok számára tágas, világos, modern V. I. P. részlegünk nyújt felejthetetlen pihenést, nyugodt légkört a gyógyuláshoz, regenerálódáshoz.Intézményünk az egyik legjobb ayurvedikus intézmény, s az egyetlen olyan hely Európában, amelyet elismert az indiai Ayurveda és Unani Egészségügyi Minisztérium, és ahol készek megoldani nagyon sok Önt érintő egészségügyi problémát.

Nagy pontosságú diagnosztikai felszereléseink és magasan képzett specialistáink, - akik tudásukat a világ ayurvedikus klinikáin szerezték - éjjel-nappal Ön mellett tartózkodnak a kezelés teljes időtartama alatt. Nálunk ötvöződött: az ősi orvoslási tudomány és a hagyományos európai gyógymód, mindez alátámasztva húsz éves klinikai tapasztalatunkkal.

 Az orvoslás fejlődése során a beteg ember elveszett a szakirányú gyógyítás labirintusában. Ezek a hiányosságok, vagy inkább mulasztások, a hagyományos gyógyításban rávezették a Calendula orvosait arra, hogy szükséges egy nagyon erős holisztikus rendszer, amely képes úgy tekinteni egy szervezetre – mint egy egységes harmonikusan irányítható szerkezetre, és az emberre – mint isteni lényre vagy a természet egy részére, amely nem csak egy fizikai testet birtokol, de függ a lelkiállapotától is. Ezáltal elértük azokat az eredeteket, koncepciókat, amelyek első perctől jelen voltak az orvoslásban. Mindemellett támaszkodtunk és támaszkodunk a hagyományos népi gyógymódokra is. Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy szisztematizáljuk, rendszerezzük és ötvözzük a két gyógyítási koncepciót. Az első – a tradicionális európai gyógyítás, ami az innovatív és korszerű módszerek alkalmazása bizonyos megbetegedések kezelésében, a második – az az orvoslási gyógyászati eljárás, amit sikeresen alkalmaznak évezredek óta (ayurveda, kínai orvoslás stb). Fentieket ötvözzük a betegség felismerésének és kezelésének eljárásában.

2014 őszétől egy nagyobb, modernebb helyen várjuk gyógyulni, regenerálódni vágyó betegeinket. A régitől alig százötven méterre található új intézményünk épülete, gyönyörű kilátással a Balatonra. Az új épületben lesz hét, korszerű eszközparkkal rendelkező orvosi szoba és vizsgáló, tíz, terápiás célokra alkalmas masszázs helyiség, öt, a gyógykezelésekhez kialakított gőzkabin, valamint jógaterem, vízi tornára alkalmas temperált vizű kültéri medence, illetve számos kiszolgáló helyiség. Tizenhárom innovatív technikával ellátott szálláshely, étterem – diabetikus és terápiás konyhával, kínálattal, bár exkluzív játékokkal, könyvtár és külön terem, mindezt egy rendezett park veszi körül ahol különféle kültéri programlehetőségek és medence várja pácienseinket és szálló vendégeinket a négycsillagos szuperior körülmények között.

A fentiek azt jelentik, hogy korszerű, innovatív, minden igényt kielégítő, szállodai szolgáltatások várják a tizenhárom szobában elhelyezhető, huszonhat beteget. Természetesen nem csak kívülről, de belülről is megújulunk, s a szobák mellett várjuk a hozzánk látogatókat tizennégy új egészségügyi és negyvennyolc új turisztikai szolgáltatással is. Végül, de nem utolsósorban huszonegy új munkahely jön létre az új terápiás intézet megnyitásával.Keressen bennünket alábbi elérhetőségeink egyikén, s mi megoldást nyújtunk nagyon sok Önt érintő egészségügyi problémára.Névtelen-5Calendula Egészségügyi Intézet

8660 Siófok Viola u. 34.

T.: 36 /84 352 725

E-mail: [email protected] 


(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!