montázs2 szöveggelA Salvus vizet senkinek nem kell bemutatni. Fogyasztják különféle gyomor problémákra, de nyákoldó tulajdonságának köszönhetően a hörgők gyulladásos betegsége és húgyúti fertőzések esetén is jó hatású. Azt viszont sokan nem tudják, hogy nem csak inni jó a kiemelkedő ásványianyag tartalmú vizet. Fürdőkúraként is kiváló hatású!


 

gőzkamraBükkszékfürdő Gyógy- és Strandfürdő fő vonzerejét is a híres gyógyvíz adja. De nem ez az egyetlen dolog, amiért érdemes ellátogatni Bükkszékre, az Egertől 22 km-re fekvő településre.
2012-ben átadásra került az a többszintes modern fürdőház, mely sokféle szolgáltatással folyamatosan látogatható. A fürdőház finn szaunával, gőzkabinnal, aromaterápiás kabinnal, bőrregeneráló infralámpákkal, Salvus inhalatóriummal is várja a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeinket. A strand szolgáltatásai is kibővültek. A kültéri gyógyvizes medence fedett, így ha nincs strandidő, akkor is nyugodtan élvezhető.

A különleges sószoba
Igazi különlegesség a Bükkszékfürdő speciális sószobája, ahol sűrített levegővel porlasztott sós ködpára lélegezhető be.  Nem is akármilyen, hisz valódi SALVUS VIZET porlasztanak a levegőbe! A 10-15 perces bent tartózkodás már érezhető eredményt hoz. Nátha, köhögés, arcüreggyulladás, asztma, allergia kezelésében is nagyon hatásos. A sós vízpára az egész testfelülettel érintkezve fokozottan jó hatást fejt ki.

A salvus víz páratlan hatása
fürdő gyógymedence belül540 m mélyről tör fel a 39 °C hőmérsékletű SALVUS gyógyvíz. A nagy oldott ásványi sótartalmú, alkáli-hidrogén-karbonátos-kloridos, brómos-jodidos gyógyvizek csoportjába tartozik. Összetételét tekintve a világon egyedülálló. A SALVUS gyógyvízben oldott halogénelemek az egészséges emberek számára is jó hatásúak.
Fürdőkúra formájában mozgásszervi betegségek (pl.: reuma), sérülések utáni rehabilitáció (csonttörés, szalagsérülés), nőgyógyászati problémák (meddőség, kismedence-gyulladás), bőrgyógyászati kezelésre javasolják az orvosok. Cukorbetegség, légúti betegségek, gyomorfekély, gyomorsavtúlképződés, kolitisz, asztma, köhögés, garat- és gégegyulladás és még sok más hasonló panasz kezelésére orvosilag is javallt a természetes SALVUS víz.
Figyeljék Bükkszékfürdő híreit, akcióinkat a folyamatosan Szervusz Salvus Facebook oldalon!

A fürdővel kapcsolatos bővebb információk:  
www.bukkszekfurdo.hu (̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!