Az Eredeti Víz-Revitalizáló még költségkímélőbb alternatíváját,
mely nem csak vízre, hanem bármilyen italra, folyadékra alkalmazható!



Az Élő Vízről szóló cikkeinkben már megismerhettük, hogy a valódi egészséges forrásvíz eredetileg egy élő organizmus, melynek pozitív és frissítő hatása van az élő szervezetekre. Valamint, hogy ezt a tulajdonságát a víz képes teljesen elveszíteni, mindazonáltal eredeti egészséges állapotát visszaállítva, hasonló előnyös tulajdonságokkal rendelkező Élő Vizet fogyaszthatunk. Erre képes a Skandináv Élő Víz-Rendszerek Eredeti Víz-Revitalizálója, valamint ezen cikkünkben bemutatásra kerülő Revitalizáló Spiráltölcsér is.


A Revitalizáló Spiráltölcsér több mint 22 éve létezik. A szerkezet lelke egy apró, különlegesen kalibrált fém spirál, mely rendkívül hatékony módon segíti vizünk, vagy bármilyen italunk újra-élesztését, revitalizálását. Minderre a természet ősi törvényein alapuló precíz geometrikus kialakítása végett képes. Ez a tölcsérbe helyezhető spirál kvantumszinten pozitív változásra készteti a rajta átáramló folyadékokat. Csak be kell helyezni a tölcsér szárába a kis spirált, és máris átfolyathatunk rajta bármilyen folyadékot. Az átáramló folyadék azonnal energetizálódik, és már fogyaszthatjuk is. A két rendszer között az egyik különbség abban rejlik, hogy a Revitalizáló Spiráltölcsérrel felélesztett folyadékok mindössze 2-3 napig képesek megtartani töltöttségüket, míg az Eredeti Víz-Revitalizálón átfolyatott víz akár évekig is eláll.
A Revitalizáló Spiráltölcsér, az Eredeti Víz-Revitalizálóhoz hasonlóan nem szűri, hanem energetizálja a folyadékot. Átalakíthatjuk általa a csapvizet, a palackozott vizet, a gyümölcsleveket, üdítőt, teát, növényi és állati tejet, vagy akár alkoholos italokat is egy biológiailag aktív élő itallá, mely energiát biztosít és jótékonyan hat az anyagcsere folyamatokra. Az a víz, melynek alacsony a rezgése és energiája, nem táplálja megfelelően a szervezetet, nem képes könnyedén szállítani tápanyagokat a sejtekhez, ami a szervezet eltömődését, bedugulását okozhatja. Az Élő Víz magas rezgés- és energiaszinttel rendelkezik, és sokkal egészségesebb és hatékonyabb anyagcserére késztet.
Az Revitalizáló Spiráltölcsér kétféle kivitelben létezik. Az egyik változat egy bevonat nélküli rozsdamentes acél spirált, az EXTRA változat pedig egy 24 karátos aranyréteggel bevont rozsdamentes acél spirált tartalmaz. A különleges tisztaságú aranyréteg a revitalizálást még magasabb szintre emeli, és még jobban átadódnak általa a pozitív frekvenciák. Ez nem jelenti azt, hogy a hagyományos acél változat nem olyan hatékony, mint az aranyozott. Mindössze csak azt jelenti, hogy az arany vibrációja még nagyobb mértékben nemesíti és teljesíti ki az energiát és az energiatestet. Mindkét spirál az átfolyatott folyadék ízét és állagát is selymesebbé, lágyabbá, kellemesebbé, természetesebbé teszi. „Végre egy olyan eszköz, ami olcsó és jó. Nagyon szimpatikus, csak ajánlani tudjuk...”
*A leírt képességek kizárólag a Revitalizáló Spiráltölcsérrel előállított Élő Vízre érvényesek, más hasonló elnevezésű vizek képességei nem egyeznek az itt leírtakkal!

A különféle antennák a házakon, a vezeték nélküli összeköttetésre alkalmas rendszerek (mobiltelefon, WiFi, Laptop, Tablet, otthoni vezeték nélküli telefon...)  erőteljes elektroszmogot bocsátanak ki, zavarva az élő szervezetek működését. Az Élő Víz kiegészítőjeként is használható Energia Átalakítók semlegesítik ezen káros sugárzások negatív hatásait, valamint a földsugárzások, vízerek, és más éterikus negatívumok hatásait. További információk az alábbi elérhetőségeken:

Porthologos Kft.
www.porthologos.hu
info@porthologos.hu
Tel: 06 30 964 7333 (H-P: 10-18)
Mintatermékek az 1119 Bp. Etele út 32/C. szám alatti Gyógynövény és Bioboltban megtekinthetők
 (H, Cs: 9-18 óráig; K, Sze, P: 9-17 óráig;  Szo: 9-12 óráig),
és mindkét Élő Víz is megkóstolható!