Harmóniában a természettel

Az alverde natúrkozmetikumokat először 1989-ben gyártottak Németországban, amikor is a dm felismerte egy tisztán természetes összetevőkből előállított termékek igényét, ezzel kiszolgálva a magas minőségi elvárásokkal rendelkező vásárlóközönségét. Magyarországon 2002-ben került a dm polcaira az alverde termékcsalád.
Az alverde filozófiája így hangzik: „Hatékony ápolás a természettel összhangban”. Ezek a termékek nem tartalmaznak szintetikus tartósítószereket, illatanyagot, színezéket, állati eredetű (kivéve kárminok, méhviasz, selyemprotein, gyöngy kivonat) és ásványi olaj alapú összetevőket.

Nemzetközi tanúsítvány az alverde részére

A dm drogerie markt sajátmárkája, az alverde NATURKOSMETIK termékein az ellenőrzött natúrkozmetikumok nemzetközi lógója, a NaTrue - jel került. A NaTrue egy nemzetközi standard, amely világszerte felismerhetővé teszi a tanúsítványt az egységes logón keresztül. Minden új ellenőrzött alverde termék már a NaTrue logót viseli magán.
A NaTrue tanúsítvány mellett a legtöbb termék a Vegan-jelzést is magán hordozza, ami garanciát jelent arra, hogy a termékek semmilyen állati eredetű anyagot nem tartalmaznak. Általánosságban pedig minden alverde termékre igaz, hogy állati kísérleteket mellőznek.

A natúrkozmetikumok széles palettája

Az alverde natúrkozmetika egy igazán meggyőző termékskálában egyesíti a kiváló minőségű aktív növényi hatóanyagokat és a legújabb tudományos ismereteket. A természetes kozmetikumok kedvelői számára a márka az arc-, test-, száj- és hajápolási termékek mellett egy dekorkozmetikai vonalat, speciális babaápolási termékeket, valamint az alverde MEN-nel egy férfiaknak szóló termékcsaládot is kínál. Egyedinek számítanak a natúrkozmetikumok piacán az alverde eau de toillet-jei, amelyeket háromféle illatban találhatók a dm polcain.

Természetesen sminkelj!

Különös figyelmet érdemel a márka dekorkozmetikai vonala, amely a természetességet hangsúlyozó, natúr anyagokat tartalmazó sminktermékeket foglalja magába. Ezek a kozmetikumok természetes bázisúak, a bőrsemlegességről pedig az értékes, természetes bőrápoló összetevők gondoskodnak. Az alap termékeken felül speciális készítményeket is kínálnak, mint pl. nádcukros ajakradír, chilli-kivonatot tartalmazó ajakdúsító, szemöldökformázó zselé, kipirosodás elleni alapozó.
Az alverde dekorkozmetikumok állandó szortimentje mellett különlegesek a gyakori limitált kiadású kollekciók, amelyek fiatalos, az aktuális trendhez igazodó darabokból állnak színükben és formájukban egyaránt.

 

Miben más?


A natúrkozmetikumok miben különböznek a hagyományos kozmetikumoktól? A felhasznált összetevők kiválasztásánál előnyben részesítjük az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagokat.
A natúrkozmetikumok előállítása gondosan válogatott alapanyagokból történik. Ezzel óvjuk a környezetet és a természeti erőforrásokat.