A „JUVO” egy latin szó. Jelentése: segítséget nyújtani.

A JUVO bio nyers őrlemény, mely mindenféle változtatás és kiegészítés nélkül őrzi meg a természet tisztaságát. A teljes gabonákat, zöldségeket, tengeri algákat, gombákat és gyümölcsöket termékeny talajon biogazdálkodási rendszerben termesztik.

Csak az Anyatermészet legjavával szolgál Önnek.


Miért is?

Megszabadulhatunk kilóinktól a feldolgozatlan élelmiszerrekkel

A legtöbb ember étrendjében nem szerepel kellő mennyiségű feldolgozatlan élelmiszer, amire pedig szervezetünknek az emésztéshez szüksége van. Az enzimekre ugyan nagy szükségünk van a szervezet táplálásában, ezek nagy része azonban a főzés során tönkremegy. Az elhízás a rosszul működő emésztőrendszer egyik következménye. A feldolgozatlan élelmiszerekből származó enzimek támogatják az emésztőrendszert, csakúgy, mint a mirigyek, a máj, a belek, a bőr, a tüdő és a hormonok. A termék fogyasztója a jótékony hatások között tapasztalhatja még a pozitív érzelmek jelentkezését, a stressz enyhülését valamint mind a fizikai mind pedig a lelki energiák megújulását.



A feldolgozatlan élelmiszerekből származó aktív enzimek kulcsfontosságú szerepet játszanak a testünket alkotó minden egyes sejtben végbemenő kémiai folyamatokban. A nem megfelelő főzés nem csak az enzimeket pusztítja el, hanem csökkenti a vitaminok, ásványi anyagok, rostok és növényi tápanyagok mennyiségét is. A túlzott evés az egyik fő jele annak, hogy szervezetünkből hiányoznak a tápanyagok és az enzimek. Amikor a szervezet befogadja a túlzottan feldolgozott vagy túlfőzött ételt, amiben kevés tápanyag és enzim van, jelzést indít a zsírok tárolására, hogy megelőzze az éhezést. Ennek hatására éhségjelek keletkeznek, ami a túlevés ördögi körét indítja be, mivel az ételfogyasztás ellenére is állandó éhségérzetünk van. A rossz emésztés, valamint az elégtelen enzimek, vitaminok, ásványi anyagok, rostok és növényi tápanyagok gyakran táplálkozási zavarokhoz, levertséghez és szorongáshoz vezethetnek.

A megoldás valamint a megelőzés mindezekre a problémákra közelebb van, mint gondolná. Ha mindennap csak a reggelijét helyettesíti egy tasak JUVO bio nyersőrleménnyel hamarosan drámai csökkenést érzékel majd testsúlyában, és egészségének megújulását tapasztalhatja: arra a nívóra, ahogy a Teremtő elgondolta a test működését.

55 egészséges összetevő

55 egészséges összetevőt, például teljes gabonákat, gyümölcsöket, zöldségeket és gombákat őröltünk porrá és csomagoltunk az ön kényelmére. Minden összetevő természetes biogazdálkodásból származik.

Teljes gabonák: barnarizs, köles, amarant, quinoa, feketerizs

Gyümölcsök: gránátalma, alma, paradicsom, vad feketeáfonya, kóser feketeribizli, aronia, concord szőlő, meggy, vad kékáfonya, nyers vörösáfonya, nyers bodzabogyó, nyers piros málna, Lo Han, acerola

Zöldségek: kel, káposzta, brokkoli, sütőtök, sárgarépa, cékla, lucernacsíra, bojtorján, petrezselyem, édesburgonya, burgonya, spenót

Tengeri algák:  Nori, Chlorella, Spirulina

Gombák:  Reishi gomba, Shitake gomba, Agaricus gomba

Funkcionális összetevők: zöldtea kivonat, barnarizs fehérje, agávé inulin, jeruzsálemi articsóka

Tapasztalja meg saját maga a természet csodáit!

juvofood.hu

Elérhető a Vitamin Specialista boltokban és kijelölt partnereknél. Részletes információ:

vitaminspecialista.hu