Az élő szervezetek, szervek, szervrendszerek működése, annak harmonikus vagy diszharmonikus volta leírható jellemző frekvenciák, hullámminták segítségével. A gyógyításban és a diagnosztikában ez az ismeret egyre tágabb körben kerül felhasználásra. A biorezonancia elvén akapuló készülékek világszerte egyre nagyobb mértékű elterjedése indirekte bizonyítja a módszerek helyességét, kifejlesztésükkor alkalmazott elmélet meggondolások igazságtartalmát. A szervezet rezgéseinek kristályokkal, színekkel, hangokkal, térbeli és sík alakzatokkal való módosítása évezredek óta alkalmazott módszerek. A szervezetet rezgéseken, rezonanciákon keresztül befolyásoló eszközök alkalmazása évszázadokon át áthagyományozott gyógyító rendszerekben folyamatosan biztosítva volt.
Korunk stresszel, elektroszmoggal, károsító kemikálikkal terhelt embere számára különösen fontos, hogy e rendezettség, az öngyógyítóképesség helyreállítását elősegítő, mellékhatásmentes módszerek széles körben ismertek és elterjedtek legyenek. Dr. Kapuvári András
Manapság a racionális természetgyógyászati módszerek egyre nagyobb teret hódítanak. Különösen a rezonanciaterápia, amelynek egyik legeredményesebb változata az orgonterápia. Ezzel a módszerrel hatékonyan kezelhetők a neurózisok, a funkcionális működészavarok, fejleszthető az ellenálló képesség. Az orgonterápia igen rövid időn belül tartósan helyreállítja a zavart, visszaadja a beteg életkedvét, pozitívan befolyásolja az anyagcserét, a hormonrendszert, és visszaállítja az idegrendszer egyensúlyát. Elmondom Péter esetét, akit több alkalommal vizsgáltam. A gyermek hónapokig tartó klinikai megfigyeléseken és komplex vizsgálatokon volt már túl. A gyakori és veszélyes rosszullétei nem csökkentek a hagyományos orvosi kezelések hatására. Személy szerint én meg voltam arról győződve, hogy epilepsziában szenved. Kavalkó János a kisfiú figyelmes természetgyógyászati kivizsgálása során arra a következtetésre jutott, hogy fokozott idegfeszültség váltja ki nála a rosszulléteket. Idegnyugtató rezonanciaprogramot alkalmazott. Már az első kezelés alkalmával javult a beteg állapota, a negyedik után pedig már teljesen elmaradtak a rosszullétek. Ma ismét iskolába jár, és szeretné elfelejteni a félelmetes emlékeket.
Prof.Dr. Chira Kornél neurológus

A betegek elsősorban rosszindulatú daganatos betegekből, szívbetegekből álltak, illetve pár egészséges ember is kezelés alatt állt. A betegek heti két alkalommal kapták a kezelést 25 percig. Próbáltam kellemes körülményeket teremteni számukra, rendelési idő alatt folyt a kezelés egy külön bejáratú helyiségben, ahol nyugalom csend és halk zene várta őket Nagyon sok betegem elaludt a kezelés alatt. Mindegyik betegem hozzáállása pozitív volt, bíztak annyira bennem, hogy csakis jót akarok nekik.
A daganatos betegeimmel kapcsolatos tapasztalatom az volt, hogy erőnlétüket fokozta, infúziós kezelés alatti hányingerüket csökkentette, általános közérzetüket javította a kezelés. Igen látványos volt az eredmény egy leukémiás betegemnél, aki csak lakáson belül volt mozgásképes, pár kezelés után viszont erőnléte javult annyit, hogy az általa nagyon szeretett kerti munkát el tudta végezni a család legnagyobb csodálkozása és öröme mellett.
Tünetmentes daganatos betegeket is kezeltem, ők arról számoltak be, hogy erősebbnek érzik magukat, és sokkal jobb az étvágyuk. Egy ágybavizeléses kis betegem is volt, a heti 4-5 éjszakai bepisilése már a harmadik kezelés után heti egyszerire csökkent, majd elmúlt!
Szívbetegeim mindegyike szubjektív javulásról számolt be, „ többet bírtak" Egy igen-igen súlyos szívbetegemnél tudtuk objektive is lemérni a hatást. Januárban az EF értéke 28-30 % volt, márciuselejétől járt kezelésekre, április elején EF: 35 % volt, de ő maga is sokkal erőssebnek érezte magát, sokat kertészkedett és sütött-főzött, amiről ezelőtt le kellett mondania. Őszintén én is aggódtam a betegeimért, mert kezdtek túl aktívak lenni, kissé vissza kellett őket tartani. Én azt hittem magamról, hogy egészséges vagyok, de a kezelések során kiderült, hogy még egészségesebb is lehetek, ugyanis szinte naponta jelentkező fejfájásom (ami úgy hozzám nőtt, hogy a „részemnek" tekintettem ) egyszer csak elmúlt. Kb. két hét után döbbentem rá, hogy nem fáj a fejem,
Összegezve tapasztalataimat, a VSZT készülékről csak jót mondhatok, a szubjektív tapasztalat is meggyőző volt, de az objektíve mérhető adatok még inkább.
Köszönöm a lehetőséget, hogy dolgozhattam a készülékkel, betegeimnek jobb napokat, heteket, hónapokat szerezhettem.
Dr. Fáskerti Gabriella háziorvos

www.orgon.hu