Ha itt a jó idő, első gondolatunk, hogy a nagykabátokkal együtt meg kellene szabadulni attól a néhány kilótól is, ami a téli időszak alatt ránk rakódott.



Azt már régóta tudjuk, hogy a MIRA glaubersós gyógyvíz évtizedek óta az epebetegségek tipikus gyógyvize, azt viszont kevesen tudják, hogy a Mira víz emellett eredményesen használható fogyókúra kiegészítőként is.

A közelmúltban Prof. Dr. Halmy László, aki Mira vizes fogyókúrát alkalmazott a betegein, arról számolt be, hogy a napi 3x2 dl Mira gyógyvízzel kiegészített 1500 kcal energiatartalmú fogyókúrás diéta hatására az elhízott betegek lényegesen jobban fogytak, mint akik csak diétás kezelésben részesültek.

Az elhízott betegek testsúlya, testtömeg indexe, derék- és csípőtérfogata, testzsír tömege jelentős mértékben csökkent.

A fogyókúra folyamán gyakran előforduló székrekedés megszűnik, az emésztés rendeződik a gyógyvíz rendszeres, kúraszerű alkalmazása esetén. A Mira vizes fogyókúra nagy előnye továbbá, hogy kedvezően befolyásolja az elhízás mellett megjelenő emelkedett vércukor és LDL koleszterinszintet.

„Tavalyi év folyamán folyamatosan jobb oldali mellkasi görcsökkel küzdöttem. Elmentem hasi ultrahangra, ahol megállapították, hogy az epém tele van kövekkel. Műtétre, amíg lehet, nem adnám a fejem, és ekkor találtam rá a Mira gyógyvízre. Elkezdtem inni a gyógyvizet, napi 3x1 dl mennyiségben, és CSODÁT tett velem. Újra ehetek mindent, az epém rendesen működik, nem mellesleg napi 1500 kalória betartása mellett fél év alatt 20 kg-tól is sikerült megszabadulnom. Rendszeres fogyasztója lettem a Mira víznek, azóta mindenkinek csak ajánlom. Fogyásom annyira látványos, hogy már a 60 éves Édesanyám is a Mira víz segítségével fogyókúrázik.”                                          (Lilingerné Judit, Gyöngyös)



 

A fogyókúra kiegészítésen túl azonban a Mira víznek az emésztőszervi betegségek széles skáláján fontos szerepe van a betegségek megelőzésében, gyógyításában és utókezelésében. Mindemellett káros mellékhatások nélkül fejti ki kedvező hatását, és nemcsak egy betegség vagy állapot kezelésére alkalmas, hanem a benne lévő sok egyéb mikro- és makroelemnek köszönhetően komplex módon hat szervezetünkre.

Mindezt a hozzászokás veszélye nélkül.

Pergéné Kiss Edina

Forgalmazó:

MEDAQUA KFT

3200 Gyöngyös

Keleti Karácsondi köz 1.

Tel.: 37/316-480

www.medaqua.hu


Kapható az élelmiszerboltokban, gyógyszertárakban,gyógynövény boltokban.