A mai rohanó világunkban, annyi más dolog mellett a helyes táplálkozásra, emésztésünk rendben tartására sem jut időnk. Állandóan rohanunk valahová és legtöbbször csak arra van időnk, hogy bekapjunk valamit. Pedig egy régi mondás szerint „az vagy, amit megeszel”.

Ezért van az, hogy sokan küzdünk székrekedéssel, rendszertelen széklettel, emésztési problémákkal, anyagcserezavarokkal. Mindezekre kíméletes, ugyanakkor hatásos megoldást nyújt a Ferenc József természetes hashajtó gyógyvíz. Egyszerre 2-3 dl-nyi mennyiségben fogyasztva hashajtó hatású, de napi 1-2 dl-nyi mennyiségű gyógyvíz több részletre elosztva segíti az emésztést, lágyítja a székletet, és nem okoz hasmenést.


A gyógyvizek előnye a gyógyszerekkel szemben, hogy káros mellékhatások nélkül fejtik ki kedvező hatásukat, és nemcsak egy betegség vagy állapot kezelésére alkalmasak, hanem a bennük lévő sok egyéb mikro- és makroelemnek köszönhetően komplex módon hatnak szervezetünkre.

A Ferenc József gyógyvíz megszünteti a székrekedést, megelőzi a székrekedés okozta aranyér kialakulását, ill. a székletrendezés által elősegíti gyógyulásukat. Segíti az emésztést, csökkenti az epekőképződés kockázatát, elősegíti a méreganyagok kiürülését a szervezetből. Étkezések után fogyasztva gátolja a zsírok és fehérjék felszívódását, ezért elhízás ellen is alkalmazható. Mindezt a hozzászokás veszélye nélkül.

Ez a természetes gyógyvíz már többször bizonyított, hiszen közel 150 éve áll az egészségünk szolgálatában, és még mindig korszerű.

Pergéné Kiss Edina



Kapható az élelmiszerboltokban, gyógyszertárakban, gyógynövény boltokban.

Forgalmazó:

MEDAQUA KFT

3200 Gyöngyös

Keleti Karácsondi köz 1.

Tel.: 37/316-480

www.medaqua.hu

„10 éve szenvedek gyomorfekélytől (állítólag az), állandó hasgörcsök, puffadás, székrekedés. Össze sem merem számolni, mennyit költöttem az életmódom és táplálkozásom egészségesebbé tételére. Mindent kipróbáltam. Elkeseredtem. Három hónapja kíváncsiságból vettem egy Ferenc József gyógyvizet - nem gondoltam volna, hogy használni fog! Három hónapja bármit ehetek! Nem fáj a gyomrom, nincs puffadás, nincs székrekedés!!! Természetesen odafigyelek most is az étkezésre, de már nem jelent problémát egy kiadósabb vasárnapi ebéd, egy vacsora, 1-1 szelet sütemény... Teljesen más ember lettem. Vidámabb, felszabadultabb vagyok! Már nem rettegek a következő étkezéstől és még fogytam is néhány kilót! Pedig nem is akartam!!

Köszönöm!” (Kovács Henrietta, Budapest)