Manapság egyre elterjedtebbé válnak az úgynevezett táplálkozási kozmetikumok, melyek nemcsak élvezeti cikkek, hanem a bennük található speciális hatóanyagoknak köszönhetően hozzájárulnak egészségünk, szépségünk megőrzéséhez. Az étkezési kozmetikumok lényege az, hogy a hagyományos kozmetikumokkal szemben nem külsőleg, hanem belsőleg kell alkalmazni – el kell fogyasztani, akár egy csésze kávét.

Ezek az innovatív táplálkozási kozmetikumok pedig szinte már rohanó mindennapjaink nélkülözhetetlen kellékeivé váltak, hiszen ahogyan mondani szokás, a kellemest ötvözik a hasznossal. Varázsuk éppen abban rejlik, hogy fogyasztásuk nemcsak élvezetes, hanem egészséges is, valamint szépészeti előnnyel is jár, ráadásul hatását belülről, titokban, láthatatlanul fejti ki. A szépségipar és az élelmiszeripar találkozásából létrejövő innovatív megoldásoknak köszönhetően pedig a későbbiekben talán nem is lesz már szükségünk a rengeteg különböző krémre és kozmetikumra, elég, ha a piperepolc helyett a konyhában keresgélünk. Az Ön konyhapultjáról se hiányozhatnak tehát most már ezek a titkos szépség-kiegészítők.

A táplálkozási kozmetikumoké a jövő?



A nyugati világban már elterjedt nutrikozmetikumok, vagyis a táplálkozási kozmetikumok Magyarországon csak az utóbbi időben kezdtek megjelenni. A táplálékkozmetikumok olyan funkcionális élelmiszerek - üdítőital, gumicukor, kávé, stb. -, amikről első ránézésre nem vehető észre, hogy szépítőszerek is egyben.

Ezek a készítmények elsősorban a belső szerveinkre, szöveteinkre gyakorolnak jótékony hatást. Tartalmazhatnak az egyéb étrend-kiegészítők esetében már jól ismert vitaminokat, nyomelemeket, de a táplálékkozmetikumok esetében a kozmetikai ipar által ápolt testterületeink szépségéért felelős összetevők kerülnek előtérbe. Ilyen összetevő például a kollagén, ami a porcok, az ízületek, a bőr, a köröm, a haj regenerálódását, megszépülését segíti elő. A nutrikozmetikumok lényege abban áll, hogy a mindennap fogyasztott élelmiszerekhez hozzáadott egyéb hatóanyagok segítségével a külső kozmetikai kezelésekkel ellentétben belülről fejtik ki hatásukat. Ilyen „elfogyasztható kozmetikum” például a Beauty Coffee, ami a kiemelkedő minőségű, azonnal oldódó 100 % arabica kávéhoz hozzáadott hatóanyagként kollagén peptidet tartalmaz.



Kollagén, a szépség őre



A kollagén szervezetünk egyik legfontosabb alkotóeleme. A kollagén valójában természetes fehérje, mely támogatja a test elsődleges szöveteinek struktúráját, és biztosítja a szervek és a szövetek elasztikusságát. A bőrünk 75%-a kollagénből épül fel, és összességében a testünk fehérjéjének kb. 30%-a kollagénből áll. A kollagén biztosítja a haj, a köröm, a bőr, az izmok és a porcok rugalmasságát, az egészség megőrzésében is nagy szerepe van, hiánya gyengeséghez, fáradtsághoz, rossz közérzethez vezet és sokféle betegséget is ennek a fehérjének a pusztulása okoz.

25 éves kor felé kezd a test kollagén termelődése lecsökkenni, és ez látható tüneteket produkál a bőrön. Tanulmányok bizonyították, hogy a kollagén normális termelődése évente 1%-kal csökken, de az életmód befolyásolhatja a csökkenés mértékét. Ezért fontos az olyan kollagén tartalmú nutrikozmetikumok fogyasztása, mint például a Beauty Coffee, hogy pótoljuk a szervezetünkben egyre csökkenő kollagén mennyiségét. A Beauty Coffee ráadásul a kozmetikai termékekben eddig is megtalálható sima kollagénnel szemben kollagén peptidet tartalmaz, mely hatékonyabban és gyorsabban szívódik fel és kifejezetten bőrre, körömre, hajra optimális.

Mi a Beauty Coffee?



A MAKKA Beauty Coffee tasakos kiszerelésű instant kávé, mely a 100% arabica kávénak köszönhető elegáns zamatával és lágy krémes ízével teszi élvezetessé a reggeleket, a benne található kollagén peptidnek köszönhetően pedig belülről varázsolja Önt széppé.

Mit nyer Ön a Beauty Coffee fogyasztásával?



Ennek a speciális kávénak köszönhetően elérhetővé válik, hogy ne csak kívülről, hanem belülről is tegyünk szépségünkért, és ne csupán kezeljük, hanem meg is előzzük a bőr öregedését. A Beauty Coffee rendszeres fogyasztásával kiegészítheti a krémkozmetikumokat és hatékonyan veheti fel a versenyt a ráncok ellen, bőre feszesebbé válhat, ráadásul körme és haja is megerősödhet. Próbálja ki Ön is a német minőségű alapanyagból készült innovatív Beauty Coffee erejét!

A Beauty Coffee megvásárolható személyesen vagy a Webáruházunkban.

Viszonteladók jelentkezését is szívesen várjuk!


Vitálvár Kft.  -  Természetből Jeles

www.vitalvar.hu

E-mail: info@vitalvar.hu

Tel: +36 20 3430 300,+36 20 9834 734

1136 Budapest, Pannónia u. 33. fszt. 1