A Zöld Újság korábbi számaiban már hírt adtunk a nyíregyházi NaturComfort Kft. gyógynövényes gyulladáscsökkentő készítményeiről. Ezúttal a vállalat alapítója, ügyvezetője, Polgári Erika mesél Önöknek a cég küldetéséről, termékeiről.Névtelen-1- A legtöbb embernek a Magyar Családi Balzsam jut az eszébe a NaturComfort Kft-ről. Mit kell még tudnunk erről a vállalkozásról?

- Nem véletlen, hogy a Magyar Családi Balzsam „ugrik be” annyi embernek cégünk nevét meghallva, ugyanis ez a legrégebbi, s egyben legnépszerűbb termékünk. Amikor kb. két és fél éve megalapítottam a NaturComfort Kft-t, azonnal papírra vetettem, mi is a célja ennek a vállalkozásnak, mi az én személyes célom. Ez pedig a következő: olyan minőségi, természetes, elsősorban magyar összetevőkből készült termékekkel segíteni az idősebb, mozgásukban esetenként már korlátozott embereknek, amelyek elérhető áron, mellékhatások nélkül teszik komfortosabbá életüket. Termékcsaládunknak pedig a Magyar Családi Balzsam az első darabja, ami azóta több, mint 50.000 háztartásba jutott el – az országhatáron túl is.

- A Balzsam kiemelkedő minőségű. A gazdasági válság ideje alatt viszont ez még nem biztos, hogy elég lett volna ahhoz, hogy a cég ilyen szépen fejlődjön. Hogy tudták ezt mégis elérni?

- A törődéssel. Az őszinte, szívből jövő törődéssel. Ilyen jellegű tevékenységet –és azt hiszem, bármi mást is– csak így lehet végezni. Ezt a törődést képviselik a telefonos kollégák, és a kiszállítók a vevők felé, de mind a 140 dolgozónk is így viszonyul egymáshoz. A NaturComfort Kft. egy családias, emberközpontú cég. Termékeink megalkotásában pedig vásárlóink aktívan részt vettek, vesznek, ugyanis folyamatosan kérjük a visszajelzéseket, tapasztalatokat.

- Egészen pontosan hány saját fejlesztésű termékkel szolgálják ki a Vásárlókat?

- Hat tagja van termékcsaládunknak: Magyar Családi Balzsam, Magyar Családi Életerő Olaj, Magyar Családi Hűsítő Gél, Magyar Családi Körömvirág-kenőcs, Magyar Családi Sarokpuhító, és Magyar Családi Kézkrém. Rajtuk kívül még hét terméket forgalmazunk. Gyulladáscsökkentés, fájdalomcsillapítás, bőrápolás, immunerősítés, emésztési zavarok, vérnyomásproblémák: ezekre kínálunk megoldást. A Mikroezüst Oldatra külön felhívnám a figyelmet: a Magyar Családi Balzsamot és a Mikroezüst Oldatot együtt használva külső-belső gyulladáscsökkentést érhetünk el.

- Milyen további céljai vannak a NaturComfort Kft-nek?

- A közeljövőben két új készítménnyel lepjük meg kedves vásárlóinkat, illetve további munkahelyeket teremtünk a régióban. Tavaly egy komoly pályázatot is elnyertünk, ami segített bennünket ebben. Minél több családnak tudok segíteni, legyen szó betegségeik, fájdalmaik kezeléséről, vagy munkalehetőség biztosításáról, annál boldogabb vagyok. Névtelen-2Kedves Olvasó!

Szívből remélem, hogy termékeink Önnek is sokat segítenek a kerti munkálatok fáradalmait enyhíteni, vagy épp kirándulás során az izmokat, ízületeket lazítani, a rovarcsípéseket kezelni!  Mindig is szívesen gondolok arra, milyen lélekmelengető, amikor a család tagjai segítenek egymásnak a fájdalmakat kimasszírozni egymás lábából, derekából, vállából a Magyar Családi Balzsammal.

Kérem, mesélje el nekem a termékekkel kapcsolatos tapasztalatát, és ha Ön is beleegyezik, közzétesszük honlapunkon. Minden kedves levélírónak ajándéktermékkel köszönöm meg üzenetét: választhat a visszér és sebek kezelésére kiválóan alkalmas Magyar Családi Körömvirág Kenőcs, illetve az ízületek, izmok hűtésére, rovarcsípések és napégés okozta bántalmak enyhítésére használatos Magyar Családi Hűsítő Gél között.

Szeretettel: Polgári ErikaÍrjon nekem!

Postacímem: 4481 Nyíregyháza, Attila u. 28.

Honlapcím: www.naturcomfort.hu

Ügyfélszolgálatunk telefonszáma: 0620-921-8588


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!