A korszerő orvostudomány napjainkra számos betegség és esztétikai probléma noninvazív kezelését teszi lehetővé, azaz a gyógyító eljárás folyamán nincs szükség sebek ejtésére, a kívánt hatás tőszúrások, mőtéti feltárás - és az ezzel járó kényelmetlenségek, fájdalom - nélkül érhető el. A kezelések gyorsak, alkalmazkodva rohanó életmódunkhoz, akár ebédidőben is végrehajthatók.

A Skincare Plasztikai és Lézersebészeti Klinika szolgáltatásainak széles körével és azok minőségével egyedülállónak mondható, de a világ bármely részén is megállná helyét azzal a komplexitással, mellyel felöleli - a professzionális kozmetikai eljárásoktól a lézeres kezelésen át a plasztikai sebészeti beavatkozásig - a szépségápolás teljes területét. A kiemelkedően magas színvonalat az orvostudomány legmodernebb eszközeinek igénybevételével, valamint tapasztalt, mőködési területükön elismert bőrgyógyász-koz-metológusokkal, plasztikai sebészekkel és ér-sebészekkel biztosítja.

Pulzáló fény

Az esztétikai sebészet legújabb eredményeként lehetővé vált a bőrünk öregedésével együtt járó ráncosodás kialakulásának megelőzése, illetve a már kialakult ráncok eltüntetése anélkül, hogy ez mindennapi tevékenységünket megzavarná vagy akadályozná. A photorejuvenation-nek nevezett eljárás során a nagyenergiájú pulzáló fényt (villanófény, mint a vakunál) használják a ráncok eltüntetésére, anélkül, hogy a bőr legfelső rétegét eltávolítaná. A nagyenergiájú fénynyaláb a bőrben hőenergiává alakulva serkenti a kötőszöveti sejtek kollagén- és elasztin-termelését, amelyek a bőr rugalmasságát és lágyságát biztosítják. A kollagén újjáépíti önmagát, és ez az új kollagén betölti a réseket vagy az üres területeket a ráncban és a repedésekben. A kezelés időtartama nem haladja meg a félórát, és utána folytathatjuk megszokott napi tevékenységünket. A kezelési sorozat 4-6 beavatkozásból áll, amely kezeléseket háromhetente lehet ismételni. A változás már négy héten belül látható, de az optimális eredmény csak 4-5 hónap után jelentkezik. A fénykezelés további eredményeképpen a pigmentációs sérülések (napfoltok, öregségi foltok), kezdődő értágulatok (Haemangioma, rosacea, hajszálértágulatok) elhalványodnak, vagy teljesen eltőnnek, így a kezelés végeredménye egy egészséges, egységes fiatalosabb arcszín lesz.

Ez a kezelés végre lehetőséget biztosít a hagyományos mőtétekkel és lézerekkel kezelhetetlen felületek, mint: nyak, dekoltázs, kézfej bőrfiatalítására is.

Azoknál a mély ráncoknál, ahol a bőrfiatalítás már nem adhat jó eredményt, használhatjuk a bőrmegújító kezeléseket.

Lézer

A lézeres megújító eljárás lényege, hogy a lézerfény egy nagyon vékony bőrréteget éget le a bőr felszínéből, azaz a hámréteget és az irha egy részét. A gyógyulás során a bőr kollagén rostjai újra az elvesztett spirál alakzatukat veszik fel, ezáltal a bőr megfeszül, rugalmasabbá válik, a ráncok kisimulnak. A gyógyulás után a frissen képződött hámréteg fiatalabb, üdébb, simább lesz. A felületi beavatkozás gyógyulási ideje nagyon rövid: 5-7 nap. A kezelés utóhatásaként pár hétig fennmaradó enyhe bőrpír (mint a napozás után) lép fel, de ez megfelelő sminkkel eltakarható.

Az aknás hegek simítására és eltüntetésére is felhasználható a lézerfény. A kisebb hegek a beavatkozás hatására eltőnnek, míg a nagyobb hegek mélysége kisebb lesz, ezáltal kevésbé észrevehető. Komolyabb eseteknél, mint például a nagyon mély hegeknél gyakran kombinálják a lézerkezeléseket egyéb sebészeti eljárásokkal és kozmetológiai kezelésekkel.

Lézerrel kezelhetők a napsütés hatására kialakuló pigmentfoltok, arci értágulatok, tőzfoltok, tetoválások, pigmentált hegek. A kezelések majdnem fájdalommentesek, vérzéssel, egyéb kellemetlenséggel nem járnak. A kezelés időtartama 10-45 perc, az elváltozás nagyságától és az elszíneződés mértékétől függően.

Ugyancsak egyedülálló a mőtéti hegek lézeres elhalványítása és eltüntetése. A lézeres kezelés hatására a bőr gyógyulási folyamata felgyorsul, és a kezelések hatására a heg elhalványodik, és akár az eredeti bőrszínét is visszanyerheti.

Mezoterápia

A hagyományos plasztikai kezelést előzi meg a nálunk még újdonságnak számító (bár a világ számos országában régóta használatos) mezoterápiás kezelés. Az eljárás lényege, hogy kismennyiségő meghatározott anyagokat közvetlenül juttatnak be a test kezelni kívánt területére. Alkalmazható területek: arc, nyak, dekoltázs feszesítés, zsíroldás, cellulit kezelés.

A SKINCARE Plasztikai és Bőrgyógyászati Lézerklinika mőködési filozófiájának lényege, hogy az adott területen a kezelési alternatívák sokaságát kínálva lehetővé tegye a páciensek számára, hogy elképzeléseiket, vágyaikat közelíteni tudják az elérhető realitásokhoz.

KEZELÉSEINK:

Lézeres esztétikai kezelések:

Arcbőr fiatalítás; nyak feszesítés és dekoltázs fiatalítás; kézfej megújítás; arc ránc-talanítás; szemkörüli ránctalanítás; szemhéj plasztika; stria-, aknás-, egyéb hegek elhalványítása; szeplők, napfoltok, pigment-foltok eltüntetése; arci értágulatok megszüntetése.

Plasztikai sebészet:

Arc-, fül-, orr-, tokaplasztika; ráncfeltöltés; idegbénítás; ajakvastagítás; emlőnagyobbítás, -felvarrás, -kisebbítés; hasplasztika; zsírleszívás; hajátültetés.

Bőrgyógyászat, bőrsebészet:

Anyajegyek, bőrdaganatok, zsírdagana-tok, faggyúciszták, szemölcsök eltávolítása; benőtt köröm kezelés; aknés, szeboreás bőr kezelése; kontakt allergia vizsgálat.

Mezo terápia

SKINCARE

Plasztikai és Bőrgyógyászati Lézerklinika Kft.

1125 Budapest Nógrádi u. 4.

Tel.: 06-1-392-0450;

Fax: 06-1-392-0452

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!