Sorozatunk következő fejezetében három gyümölcskoncentrátummal avagy elixírrel szeretnénk megismertetni a gyógyulni vágyókat, melyek a központi és a vegetatív idegrendszerre egyaránt pozitívan hatnak.

 

Az erdei gyümölcsök
összefognak az egészségért!
Tavasszal a legkiszolgáltatottabb a szervezetünk, gyengék vagyunk és aggódunk. Ám ha testünket felvértezzük, könnyebben viseljük el a világpiaci recessziót.
A csipkebogyó és hibiszkuszvirág az egyik legősibb és leghatásosabb természetes C-vitamin forrás, a fekete áfonya bogyó kivonat a vegetatív idegrendszert rakja rendbe, míg a fekete bodza gyümölcse intenzív stresszoldó. Üzletembereknek és felsővezetőknek most nélkülözhetetlenebb, mint valaha…
CIRCO BALANS
Feketeáfonya-bogyó
gyümölcskoncentrátum
A feketeáfonya bogyó kivonatában, a többi gyümölcsben található antocianin tartalom több mint százszorosa. A termék neve arra utal, hogy a keringés és az egyensúly elixírje. Életünk karmesterei az „átvivő anyagok”, a vegetatív idegrendszeren keresztül fejtik ki hatásukat. Élelem és védelem együttes hatását nyújtja. A vegetatív idegrendszer a testműködéseket összehangoló, összetett kommunikációs rendszert irányítja. Az idegrendszernek ez a része akaratunktól függetlenül működik. A fekete áfonya az ideghártya betegségek gyógyításában is fontos szerepet játszik, így a vegetatív idegrendszer működésére is hat. A gyógynövény extraktum azokat a gyógynövényeket tartalmazza melyek a vérnyomás karbantartását segítik. A C-vitamin és a galagonya valamint a fehér fagyöngy tágítja az ereket és a pulzus számot is csökkenti. A nyugtató hatású citromfű és az olajfa levél általános keringésjavító, az ideges eredetű magas vérnyomás kezelésében hatásos. A méz egyszerű cukor tartalma segíti a hatóanyagok felszívódását.
REVITÁL
Csipkebogyó gyümölcskoncentrátum
A csipke bogyója és a hibiszkuszvirág az egyik legősibb és leghatásosabb természetes C-vitamin forrás. A C-vitamin hatékony antioxidáns, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, lassítja az öregedési folyamatokat. A magnézium pedig az egészség fenntartása szempontjából az egyik legfontosabb ásványi anyag, mely több száz enzim reakciójában vesz részt. A REVITÁL® Elixír együttesen tartalmazza ezeket a funkcionális anyagokat, ásványai fitovegyületben, kolloid állapotban! Alkalmazása javasolt: egyoldalú vitaminhiányos táplálkozás, fokozott C-vitamin és Magnézium szükséglet, lábadozás, idegkimerültség, és jelentős fizikai igénybevétel esetén.
Készült csipkebogyógyümölcs-sűrítmény, cukor, víz, gyógynövény extractum, Aszkorbinsav, Magnézium-citrát, citromsav felhasználásával.

LIFE HARMONY
Feketebodza-bogyó
Gyümölcskoncentrátum
A feketebodza gyümölcse bordóvörös színanyagokban, flavonoidokban, vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag. Az érzelmi és fizikai stressz fokozza a szervezet tápanyag- szükségletét. Fontos tehát, hogy a szerotonin-anyagcseréhez szükséges tápanyagok bőséges pótlásáról gondoskodjon. A LIFE HARMONY Elixír olyan funkcionális élelmiszer, mely segíti a szervezet védelmi rendszerének lerövidíteni a stressz állapot válasz reakcióját.
A stressz, a modern életmód elkerülhetetlen velejárója, kimerítheti a szervezetet, és növelheti a betegségek iránti fogékonyságot. A stressz az egyén lelki reakciója az őt ért fizikai, érzelmi vagy környezeti hatásokra. A rövid ideig tartó stressz nem veszélyes, ám a rendszeres és tartós feszültség káros hatással lehet a testi, lelki egészségre.
A népgyógyászatban úgy tartották a fekete bodza az egészség őre! Ezt az ősi megfigyelés alapján szerzett tapasztalatot, ma már tudományos kísérletek és vizsgálatok eredményei is igazolják. A fekete bodza bíbor-mélyvörös színanyaga az összes polifenol (flavin származékok összessége) melynek ezrei találhatók az élő szervezetben, e nélkül az emberi szervezet nem működhet. Hiányuk a szervezetben a védekező képességet és energia kifejtést gátolja. Ezért érzi a depressziós beteg, hogy kimerült, semmire sem képes. Ezek a flavin származékok erős antioxidánsok, melyek fontos funkciót látnak el a szervezetben, a B vitamin komplex erősíti az idegsejteket, valamint segít a fáradékonyság legyőzésében.

www.biogroup.hu

 
ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!