,,Crescit sub pondere palma”


Az ókori bölcsesség szerint teher alatt nő a pálma. A rómaiak által megismert világtól távol, de a közmondás igazságát bizonyítva virágzik a Yucca shidigera pálmaliliom a kietlen észak-amerikai sivatagokban.


A szélsőséges körülmények szívós túlélővé edzették, a nagy nehézségek árán megszerzett és elraktározott értékeit mégis önzetlenül osztja meg azokkal, akik jó szándékkal fordulnak hozzá segítségért. A navaho őslakók gyógyító rítusaik során megadták neki a kellő tiszteletet, így olyan tudás birtokába jutottak, amely segítette megmaradásukat és javította életminőségüket. A ,,sápadtarcú” hódítók tűzzel-vassal irtották a sivatagi gyógynövényt, mivel – nagyon helyesen – az ellenálló indiánok életerejének forrását látták benne. Tervük szerencsére nem járt sikerrel, mivel az emberiség (túl)civilizált felének a huszadik század végén már égető szüksége volt a természetből nyert gyógyító anyagokra, még akkor is, ha erről sokan nem tudtak vagy nem akartak tudomást venni.
Az ősi indián kultusz szent növényéből készült Golden Yacca étrend-kiegészítő immár több mint két évtizede jelen van Magyarországon is. Emberek ezreinek életét tette könnyebbé és kellemesebbé egészségi, szellemi és anyagi téren egyaránt.
Mint a termék forgalmazói igyekeztünk a Golden Yaccát nem csak mint egyszerű fogyasztási cikket eladni, hanem megosztani a hozzá kapcsolódó tudást és életszemléletet is. A cég zászlóshajójaként a Golden Yacca üzleti sikere lehetővé tette a Vital Forum, az európai színvonalú adminisztratív, termelési, logisztikai, oktatási és kutatási-fejlesztési központ felépítését, valamint új, a cégfilozófiával összhangban lévő, az emberiség javát szolgáló termékek és szolgáltatások bevezetését. Az EGYM Vital Center köré olyan kiváló szakemberekből és gondolkodókból álló szellemi műhely szerveződött, amely komoly szakmai érvekkel támasztotta alá termékeink hitelességét, valamint új kutatási eredményekkel gazdagította meglévő ismereteinket.
Teher alatt nő a pálma... A Golden Yacca magyarországi jelenléte sem mentes hasonló nehézségektől, mint amilyeneket a Yucca shidigerának kellett elszenvednie.
Eleinte a meg nem értés falaiba ütköztünk, hivatalos és privát szinten egyaránt. A sivatagi környezetet a fogyasztói társadalom egyre embertelenebb és zavarosabb világa és az ebből eredő szellemi-érzelmi sivárság jelentette. Komoly szakmai érvekkel és sok-sok türelemmel, jó szóval és gondolattal sikerült téglánként lebontani a falakat, így cégünk és a Golden Yacca étrendkiegészítő termékcsalád általánosan elfogadottá vált.
Ezután jöttek a ,,hódítók”: a Golden Yacca sikere és szakmai presztízsének növekedése számos gyorsan meggazdagodni vágyó egyént és céget arra csábított, hogy a mi étrend-kiegészítőinkhez nevükben és csomagolásukban kísértetiesen hasonlító, ám hatásukban azokat meg sem közelítő utánzatokkal árassza el a magyar piacot. Ezeket a fél- vagy éppen negyedáron kínált termékeket sok esetben az általunk kidolgozott érvrendszerrel hirdették. Tevékenységüknek a fogyasztóvédelem vagy a piaci hitelvesztés vetett véget. Évről-évre feltűnnek ügyeletes ,,csodaszerek”, gyorsan felfutó hálózatok, melyek egy-másfél éves tündöklés után eltűnnek a piacról, átadva helyüket az újabb bombasztikus ígéreteknek.
Nekünk az éveink az érveink: a Golden Yacca 1992 óta stabilan jelen van a magyar és az európai piacon, állandó minőséget képviselve és elégedett fogyasztók, partnerek, barátok sokaságát, valamint az orvos-természetgyógyász-gyógyszerész szakmai közvélemény elismerését maga mögött tudva.
Cégünk üzleti tisztessége olyan tőke, melyet nem áldozhatunk fel a gyors anyagi haszonszerzés hamis oltárán. Mi másért, másokért vállalkozunk: a profit számunkra csak eszköz ahhoz, hogy tisztességes megélhetést biztosítsunk dolgozóinknak, eljuttassuk termékeinket és üzeneteinket az arra fogékony emberekhez, és ha csak egy kicsit is, de javítsunk a világ állapotán. Mindezt sokszor ellenszélben, kicsinyes irigységtől, rosszindulattól és kételkedéstől övezve tesszük. Mozgásterünk az általunk vallott morális elvek miatt jóval szűkebb, mint a gátlástalanul, törvénytelenül és embertelenül érvényesülőké. Mégsem kell bennünket félteni: nagy tanítónk, dr. Oláh Andor szerint ugyanis ,,a növény tulajdonsága megöröködik az emberbe”,  így a túlélés és az életerő megőrzésének technikái, valamint a tudás továbbadása biztosítják az EGYM Vital Center és a benne bízó emberek jövőjét.
Ez a Golden Yacca igazsága.

EGYM VITAL CENTER Kft.
8360 Keszthely,
Lippay Gáspár u. 3.
www.egym.hu

Megrendelés leadása az alábbi
elérhetőségeken lehetséges:
iroda@egym.hu
+36-83-51-51-51
+36-30-506-15-95