Vízszűrő kancsók tesztje

A palackozott víz ökológiai alternatívái, a vízszűrő kancsók egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ugyanakkor fontos számunkra, hogy a megfelelő ár-érték arányú terméket válasszuk. A Best Comparatif nevű francia tesztportál vállalkozott a piacon fellelhető vízszűrő kancsók tesztelésére.

A Brita, az Amazon Basics, a Wessper, a Brita Carafe terméke mellett a KINI kancsó tesztelését végezték el. A teszt során a fő hangsúlyt a következőkre helyezték: megjelenés és ergonómia, kapacitás, szűrési idő, felhasznált anyagok, valamint természetesen a szűrt víz minősége. A KINI kancsóval szűrt vizet a kimagasló vízminőség mellett a különösen ízletes mivolta miatt is dicsérték. Emellett elismerő szavakkal illették a KINI ergonomikus kialakítását és szolid külsejét, valamint a szűrőbetét átlagon felüli élettartamát; a KINI a vizsgált vízszűrőkkel szemben 3 hónappal hosszabb élettartamú. Az 5 vízszűrő rendszer közül a KINI volt az egyetlen, amely 100%-os felhasználói elégedettséget szerzett.

A Maunawai Bio-víztisztító kancsót Németországban gyártják, és a legjobb bio víztisztító technológiával rendelkezik; forrásvíz minőségű szűrt vizet biztosít! Nagyszerű lehetőséget kínál a hétköznapi folyadékpótlásra!” – részlet a Best Comparatif értékeléséből.

A különbség a részletekben rejlik

Az egyedülálló Pí-szűrőtechnológiának köszönhetően hatékonyan kiszűri a csapvízben lévő szennyező anyagokat, mint például klór, növényvédő szerek, hormonok és nehézfémek. A különleges ízélmény ugyanakkor nem csupán a víz tisztítási folyamatának eredménye, sokkal inkább a szerkezetátalakításnak és az ásványi összetétel gondos meghatározásának köszönhető. A vízszűrés a természetben végbemenő folyamatokat lemásolva különböző kerámia-szűrőrétegen halad át, melynek révén kiválóan hasznosítja szervezetünk. A folyamat eredménye: tápanyagban gazdag ivóvíz.

A Best Comparatif arra is felhívja a figyelmet, hogy a hideg csapvízben akár 3 hónapig is életben maradhatnak a paraziták. Mindez hasfájást, akut hasmenést és hányást is előidézhet. E tekintetben kizárólag a KINI-t nevezték meg „meggyőző szűrőrendszernek”, amely hatékonyan kiszűri a parazitákat.

A KINI gyártása Németországban történik, a rendszer BPA-mentes elemeket tartalmaz, a vonatkozó ISO-szabványoknak megfelelően csak SMMA-műanyag (oldódás mentes) felhasználásával készül.

A Maunawai Bio-szűrő egyike a legjobb megoldásoknak, ha tiszta forrásvizet szeretnénk inni. Teljesen közömbösíti a csapvíz kémiai ízét! Többszörös bio szűrőrendszerével egészséges ivóvizet biztosít. Áldás az egészségnek és a környezetnek egyaránt! – összegzi a KINI előnyeit a Best Comparatif oldal.

Jó választás

Tehát számos fontos érvvel is alátámasztható, hogy miért célszerű és KINI kancsót használni palackozott víz fogyasztása helyett. A fent említetteken túl további érv, hogy rengeteg pénzt spórolhatunk használatával, hiszen a szűrőbetét cseréjének költsége messze alacsonyabb, mint a palackozott vízé. Mindemellett nem csupán önmagunk, de környezetünk számára is előnyös döntést jelent.

Bővebb információért, keresd ügyfélszolgálatunkat, illetve látogass el weboldalunkra.
Rendelést telefonon keresztül is felveszünk, hívj bátran!

www.piviztisztito.hu, www.maunawai.hu
GeoMag Water KFT. – Pécel, Lázár Ervin u.7.
Tel: 06 20 447 1677

Mail: info@piviztisztito.hu