Krónikus migrén, izomfájdalom, depresszió? Nem kell együtt élni vele. A Kvargezit étrend-kiegészítő készítmény segít érrendszerünk karbantartásában, így az orvos is ritkábban lát minket.

– Jótékony hatása a jó koleszterinnek nevezett HDL-hez hasonló molekuláris szerkezeti tulajdonságoknak köszönhető – mondja Dr. Kulcsár Géza, kutató, a határfelületeken végbemenő molekuláris hatások szakértője. – Nem meglepő, hogy a KVARGEZIT-ből a felszívódás után kialakuló speciális, védő és betegségeket megelőző kolloid képződmény jó hatással van a vérerek falára. A vérerek egész testünket behálózzák, ezért várható, hogy a KVARGEZIT vérérbelhártyára kifejtett jótékony hatása szív- és érrendszeri és egyéb szervi betegségek esetében, valamint immunrendszerünk védekező képességének fokozása által mutatkozzon. Mivel a KVARGEZIT nem gyógyszer, hanem táplálék-kiegészítő készítmény, a törvényeknek megfelelően nem deklarálható és nem is sugallható gyógyhatása. A KVARGEZIT a vérérfal belhártyájának természetes, kíméletes tisztításához és regenerálásához járul hozzá, ezért a szervezet saját vagy gyógyszeres gyógyulásához feltétlen támogatást adhat, esetenként hozzájárulhat a gyógyszerigény csökkentéséhez is. Feltételezhető, hogy az érbelhártya határfelületén a KVARGEZIT kedvező hatással van a vérérrendszeri problémák miatt kialakulóban lévő káros folyamatok késleltetésére, és elejét veszi a szervezet gyorsuló öregedésének.”

Az emberi vérerek hossza több tízezer km. Ez néha határt szab a KVARGEZIT hatásának azonnali észlelésében, de a segítségével végzett kúraszerű rendszeres vérérfal-tisztítás jó hatása kétségtelen. A megfigyelések szerint egy 24 napig tartó kúra után rövid időn belül már minden második fogyasztó valamilyen jótékony hatást észlelt, ami a szervezet adott területének újraéledésével magyarázható.
A visszajelzések bizonyítják a KVARGE-ZIT vérérfalra gyakorolt jótékony hatása, amely – feltételezhetően - az egyidejű orvosi szakkezelések eredményességét is támogatta. A vérerek minden szervünket behálózzák, változatos tünetegyütteseket eredményezve érrendszeri megbetegedések esetén. A visszajelzések sokoldalú jellege ezen alapulhat.
A KVARGEZIT fogyasztói a következő esetekben észleltek jótékony változást szervezetükben: érelzáródás miatt kialakult krónikus fejfájás, egyensúlyérzék, hallás javulása, fülzúgás megszűnte vagy csökkenése. Meszesedéses vérérgondok csökkenése a szemben, epilepsziás rohamok mérséklődése, Parkinson-kóros reszketés csökkenése, a szív koszorúerének és a csatlakozó területek vérellátó rendszerének javulása, asztmatikus jelenségek enyhülése, vércukorszint javulása, heveny és krónikus gyulladásos folyamatok leküzdése, libidó és potencianövekedés, mozgásszervek reaktiválódása, érszűkület, és a lista még hosszan folytatódhatna.
Több mint 35 éves megfigyelés nyomán nincs tapasztalat semmilyen káros mellékhatásról, ami nem meglepő, hiszen a KVARGEZIT táplálékunk természetes összetevőiből, speciális módon van kialakítva.

A terméket a BioGroup Magyarország Kft gyártatja és forgalmazza, amely 1994-ben jött létre az emberek segítésére és egészségük védelmére.
Fennállásuk óta céljuk a magyar orvosok, természetgyógyászok és feltalálók által gyártott termékek illetve eszközök minél szélesebb körben történő megismertetése. Köztudott, hogy a magyar orvosok, feltalálók mindig ott voltak és vannak a világ élvonalában, ezért a cég számos előadást tart meghívott szakértők tolmácsolásában, egészségünk megőrzése, fenntartása érdekében.

Terméktapasztalatok
 „A Kvargezit hatására szemfenék meszesedésem eltűnt, ami azt jelenti, hogy 5,75 dioptriás volt a bal szemem, jelenleg 0,75-ös! Lábzsibbadásom megszűnt, örökölt magas vérnyomásom teljesen elmúlt. Vérzsír és koleszterin szintem beállt. Ezekre nem szedek más készítményt. A cukorszintem úgy javult, hogy jelenleg nem diétázom.                                          Cs. Imre, Budaörs”

„A Kvargezit szedése közben sportolásnál az izomzat terhelhetőbbé vált. Éppen vizsgára készültem, így feltűnt, hogy több mindent egyszeri olvasásra megjegyeztem. Az időben és minőség-mennyiségben rendszertelen menses helyre állt, sőt a libidó is növekedett. Lábamon a hajszálerek visszahúzódtak. Egyszerűen életminőség változás állt be. Egyenletesebb, harmonikusabb fizikai, lelki, szellemi állapotba kerültem.         
Kné Hajni, Miskolc”

1141 Budapest, Szugló u. 83.
Tel./Fax: 06-1/422-10-82  
E-mail: biogroup@biogroup.hu
Internet: www.biogroup.hu