A víz minőségével szemben alapvető követelmény a tisztaság, akár ivó, akár fürdővízről legyen szó.

Kevesen gondolnak azonban arra, hogy a víz tisztasága önmagában nem jelenti, hogy a fogyasztása, a benne való fürdőzés egészséges is. A környezettudatos életvitel körét sokoldalúan felölelő keszthelyi EGYM VITAL CENTER Kft., a nemzetközi kapcsolatrendszerén keresztül nemrég egy olyan újdonsággal jelent meg, ami a vezetékes „sima” vizet képes élő vízzé, azaz egészségessé tenni. A csapból az „élet vize” folyhat…
Minderről hamarosan részletes ismereteket kaphatnak az érdeklődők. A cég igazgatója, Mázlóné Rieger Klára és helyettese Kárász Márton elmondta, hogy a nyár folyamán újraindították webkonferencia sorozatukat. Bemutatásra kerül a készüléket kifejlesztő Bernhard Ratheiser osztrák mérnök szakmai munkássága és az eddig elért kutatási és tudományos eredmények.
A bemutatásra kerülő, fizikai vízkezelést biztosító UMH környezettechnológiai készülék a vízcsap kifolyó csövére szerelhető, vagy az épületet ellátó fővezetékbe építhető. Ipari méretű vízfelhasználásnál is jól alkalmazható. Használata megakadályozza a vízkő lerakódását, hálózatba építve hatására a korábbi lerakódások feloldódnak. Mindennek következtében a vízmelegítő készülékek gazdaságosabban üzemeltethetők, mosásnál a tisztítószerek hatásfoka javul, öntözésnél a növények állapotán válik észrevehetővé a jótékony hatás.  Az eszköz számos olyan tulajdonsággal látja el a vizet, ami visszaadja a forrásvíz jelzővel illethető minőséget, fogyasztással és fürdés során is építő energiáját adja át a szervezetnek. Ezek részleteiről is szó lesz a webkonferencia sorozaton, dr. Kovács Csaba székesfehérvári főorvos-természetgyógyász előadásában. A víz élettani hatásairól már több alkalommal tartott előadást a cég keszthelyi központjában, a Vitál Fórumban a főorvos. Ezen előadások  új ismeretanyaggal bővített verziói hangzanak el on-line, interaktív formában a webkonferenciák alkalmával. A konferencia előre meghirdetett csütörtöki napokon kerül megrendezésre, este 20 órától. A részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Meghívót igényelni az előadásokra az iroda@egym.hu címről lehet.
Dr. Kovács Csaba az EGYM VITAL CENTER központjában, Keszthelyen és a Plantis Regenerációs Központban, Székesfehérváron végez teljes szervezetre vonatkozó állapotfelmérést, többek között a legmodernebb ESG készülékkel, természetesen diagnózissal, szaktanácsadással egybekötve.
Mindennapjaink alapvetően fontos eleme a víz, mégis hajlamosak vagyunk erről megfeledkezni. Cégünk munkatársai és orvos-szaktanácsadói szívesen nyújtanak felvilágosítást az „élővízzel” és az UMH technológiával kapcsolatos kérdésekre.


EGYM Vital Center Kft.
Keszthely, Lippay Gáspár u. 3.
Tel: 06-83-51-51-51
06-30-506-1595
email: egym@egym.hu
www.egym.hu